Забравена парола

доц. д-р Иванка Василева Петрова

Образование, специализации, степени

1989 - Средно образоване- ЕСПУ „Лиляна Димитрова” – специализирана паралелка с преподаване на френски език;

1995 -  Висше образоване – магистър, ВИХВП специалност „Технология на продуктите за обществено хранене”

 

Специализации:

1996 – Специализация към Национален Аграрен университет Монпелие, Франция     

1997 – Национален Ветеринарен Университет – Нант, Франция, микробиологична лаборатория HIDAOA.

 

Научно-преподавателска дейност

2005 – Асистент в Университета по хранителни технологии, катедра “Хранене и туризъм”

2007 - Старши асистент в Университета по хранителни технологии, катедра “Хранене и туризъм”

2011 - Главен асистент в Университета по хранителни технологии, катедра “Хранене и туризъм”

2016 - Доцент в Университета по хранителни технологии, катедра “Хранене и туризъм”

Упражнения и курсови работи по:

Хигиена на храненето; Безопасност на храните и хранително законодателство; Диетично хранене; Актуални проблеми в храненето; „Хранене и диететика” – към франкофонския филиал на университета

 

Специалност “Туризъм”:

Хигиена на храненето;

Безопасност на храните и хранително законодателство;

Диетично хранене;

Актуални проблеми в храненето;

 

Специалност “Кетъринг” :

Хигиена на храненето;

Безопасност на храните и хранително законодателство;

Диетично хранене;

Актуални проблеми в храненето;

 

Специалност “Хотелиерство и ресторантьорство” :

Хигиена на храненето;

Безопасност на храните и хранително законодателство;

Диетично хранене

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив