Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 13.25 |
Технология на дестилатите и високоалкохолните напитки (Избираема) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
1 | 13.62 |
Контрол на акцизни напитки и тютюневи изделия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-43 - Храни и национална сигурност - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 13.23 |
Научно изследователска работа със студенти (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. |
4 | 13.23 |
Научно изследователска работа със студенти (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
6 | 14.04 |
Технология на напитките (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
6 | 14.04 |
Технология на напитките (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 14.04 |
Технология на напитките (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 13.25 |
Технология на дестилатите и високоалкохолните напитки (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 13.25 |
Технология на дестилатите и високоалкохолните напитки (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год. |