Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 09.02 |
Микробиология на млякото и млечните продукти (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
1 | 09.58 |
Стартерни култури за млечни продукти (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 30.66 |
Интеграция на хранителни и компютърни технологии (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 2-07 - Компютърни системи и технологии - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 09.62 |
Безопасност на храните в хладилната верига (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 09.62 |
Безопасност на храните в хладилната верига (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - редовно - 1 год. |
2 | 09.18 |
Научно изследователска работа със студенти (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 09.58 |
Стартерни култури за млечни продукти (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 30.66 |
Интеграция на хранителни и компютърни технологии (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 2-07 - Компютърни системи и технологии - магистър - задочно - 2 год. |
6 | 09.13 |
Технология на млечните продукти (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - задочно - 4 год. |
6 | 09.13 |
Технология на млечните продукти (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 09.13 |
Технология на млечните продукти (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 09.19 |
Технология на млечно-киселите продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 09.02 |
Микробиология на млякото и млечните продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 09.02 |
Микробиология на млякото и млечните продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |