Забравена парола

доц. д-р Божидар Василев Бозаджиев

Семестър Шифър Преподавана дисциплина Титуляр Л У Учебен план
1 12.64 Специални технологии в зърносъхранението и зърнопреработването
(Задължителна) (изпит)
23 15 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год.
1 12.51 Индивидуална работа с преподаватели
(Задължителна) (без оценка)
0 0 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год.
1 12.72 Технология на зърнопреработването
(Задължителна) (изпит)
23 15 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год.
2 12.51 Индивидуална работа с преподаватели
(Задължителна) (без оценка)
0 0 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год.
2 12.67 Технология на функционални храни на зърнена основа и създаване на нов продукт
(Задължителна) (текуща оценка)
10 5 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год.
2 12.71 Технология на зърнените продукти и макаронените изделия
(Задължителна) (изпит)
20 10 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год.
2 12.69 Технологично проектиране
(Задължителна) (текуща оценка)
0 15 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год.
2 12.51 Индивидуална работа с преподаватели
(Задължителна) (текуща оценка)
0 0 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год.
3 12.64 Специални технологии в зърносъхранението и зърнопреработването
(Задължителна) (изпит)
23 15 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год.
4 12.69 Технологично проектиране
(Задължителна) (текуща оценка)
0 15 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год.
4 12.67 Технология на функционални храни на зърнена основа и създаване на нов продукт
(Задължителна) (текуща оценка)
10 5 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год.
5 12.03 Основи на зърнопреработването
(Задължителна) (изпит)
45 30 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год.
5 08.07 Технология на храните
(Задължителна) (изпит)
15 15 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год.
5 12.03 Основи на зърнопреработването
(Задължителна) (изпит)
23 15 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год.
5 08.07 Технология на храните
(Задължителна) (изпит)
15 15 COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год.
7 12.04 Технология на зърнените продукти
(Задължителна) (изпит)
30 30 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год.
7 12.04 Технология на зърнените продукти
(Задължителна) (изпит)
15 15 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год.

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив