Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 11.69 |
Комплексен реинженеринг (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-04 - Мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 11.76 |
Електронен бизнес (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-04 - Мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 11.03 |
Маркетинг (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 11.48 |
Фирмена сигурност (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 11.76 |
Електронен бизнес (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 11.69 |
Комплексен реинженеринг (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 0 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
4 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 0 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
4 | 11.03 |
Маркетинг (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
4 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 0 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. |
4 | 11.03 |
Маркетинг (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно - 4 год. |
4 | 11.03 |
Маркетинг (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-32 - Индустриален бизнес и предприемачество - бакалавър - редовно - 4 год. |
4 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 0 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно - 4 год. |
4 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 0 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
4 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 0 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - задочно - 4 год. |
4 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 0 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
4 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 0 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
4 | 11.48 |
Фирмена сигурност (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 3-32 - Индустриален бизнес и предприемачество - бакалавър - редовно - 4 год. |
4 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 0 | 2022 / 3-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно - 4 год. |
4 | 11.03 |
Маркетинг (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год. |
5 | 11.30 |
Мениджмънт на маркетинга (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год. |
5 | 11.30 |
Мениджмънт на маркетинга (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
6 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 0 | 2022 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 11.39 |
Основи на реинженеринг на индустриалното предприятие (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-32 - Индустриален бизнес и предприемачество - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 11.39 |
Основи на реинженеринг на индустриалното предприятие (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год. |
6 | 11.39 |
Основи на реинженеринг на индустриалното предприятие (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 11.86 |
Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 0 | 2022 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - задочно - 4 год. |
6 | 11.39 |
Основи на реинженеринг на индустриалното предприятие (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 11.21 |
Търговска политика (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 11.21 |
Търговска политика (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 11.21 |
Търговска политика (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 11.50 |
Международен бизнес (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год. |