Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 12.05 |
Технология на комбинираните фуражи (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
1 | 12.75 |
Стратегически хранителен резерв (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-43 - Храни и национална сигурност - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 12.65 |
Специални технологии в производството на зърнени храни и фуражи (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 12.51 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 12.74 |
Микробиология, сензорен анализ и технологичен контрол в хлебопроизводството и сладкарството (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 12.51 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
2 | 12.69 |
Технологично проектиране (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 15 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
4 | 12.69 |
Технологично проектиране (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 15 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 12.65 |
Специални технологии в производството на зърнени храни и фуражи (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
6 | 12.08 |
Микробиология на зърното и хляба (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 12.08 |
Микробиология на зърното и хляба (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 12.05 |
Технология на комбинираните фуражи (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 12.05 |
Технология на комбинираните фуражи (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |