Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 12.73 |
Технология на зърносъхранението (Задължителна) (изпит) |
![]() | 8 | 7 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
1 | 12.64 |
Специални технологии в зърносъхранението и зърнопреработването (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 12.54 |
Технологии в зърнопреработването и хлебопроизводството (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 12.40 |
Безопасност и системи за управление на качеството в зърнопреработвателната, хлебната, сладкарската и макаронената промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 8 | 7 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 12.51 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 12.02 |
Силозно- складова технология (Задължителна) (изпит) |
![]() | 10 | 10 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 12.51 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 12.64 |
Специални технологии в зърносъхранението и зърнопреработването (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 12.40 |
Безопасност и системи за управление на качеството в зърнопреработвателната, хлебната, сладкарската и макаронената промишленост (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 8 | 7 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
5 | 12.01 |
Зърнени суровини и съхранението им (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
5 | 12.01 |
Зърнени суровини и съхранението им (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 12.02 |
Силозно- складова технология (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
8 | 12.02 |
Силозно- складова технология (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |