Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 08.33 |
Функционални храни от животински произход (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2022 / 1-02 - Функционални храни - магистър - редовно - 1 год. | |
1 | 08.33 |
Функционални храни от животински произход (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-02 - Функционални храни - магистър - задочно - 1 год. | |
2 | 05.28 |
Преддипломен стаж (Задължителна) (изпит) |
0 | 90 | 2022 / 1-02 - Функционални храни - магистър - редовно - 1 год. | |
2 | 05.06 |
Микробиологичен анализ и контрол (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 1 год. | |
4 | 05.06 |
Микробиологичен анализ и контрол (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 2 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
30 | 45 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
30 | 45 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
15 | 23 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
15 | 23 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
15 | 23 | 2022 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - задочно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
30 | 45 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
30 | 45 | 2022 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - редовно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
15 | 23 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
15 | 23 | 2022 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - задочно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
15 | 23 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
30 | 45 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
30 | 45 | 2022 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно - 4 год. | |
5 | 05.01 |
Микробиология (Задължителна) (изпит) |
15 | 23 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. | |
6 | 05.08 |
Хранителна микробиология (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. | |
6 | 05.08 |
Хранителна микробиология (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. | |
6 | 05.08 |
Хранителна микробиология (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. | |
8 | 05.34 |
Изследователска работа (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
8 | 05.34 |
Изследователска работа (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 05.28 |
Преддипломен стаж (Избираема) (текуща оценка) |
0 | 120 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. | |
8 | 05.34 |
Изследователска работа (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |