Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 13.50 |
Топлинни процеси в технологията на дестилатните високоалкохолни напитки (Избираема) (изпит) |
![]() | 8 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 13.50 |
Топлинни процеси в технологията на дестилатните високоалкохолни напитки (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 30 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год. |
2 | 13.49 |
Масообменни и топлообменни процеси в технологията на спирта и отпадните продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год. |
2 | 13.23 |
Научно изследователска работа със студенти (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 13.49 |
Масообменни и топлообменни процеси в технологията на спирта и отпадните продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 13.21 |
Преддипломен стаж (Избираема) (изпит) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год. |
3 | 13.30 |
Технология на спирта и спиртните напитки (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 13.50 |
Топлинни процеси в технологията на дестилатните високоалкохолни напитки (Избираема) (изпит) |
![]() | 8 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 13.49 |
Масообменни и топлообменни процеси в технологията на спирта и отпадните продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 13.23 |
Научно изследователска работа със студенти (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
7 | 13.30 |
Технология на спирта и спиртните напитки (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 13.35 |
Сезонен преддипломен стаж - вино и високоалкохолни напитки (Избираема) (изпит) |
![]() | 0 | 120 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 13.30 |
Технология на спирта и спиртните напитки (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год. |