Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 02.16 |
Организация и дейност на контролните лаборатории (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 02.18 |
Инструментални методи за анализ на храни (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 02.07 |
Научно изследователска работа със студенти (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 30 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 02.18 |
Инструментални методи за анализ на храни (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год. |
2 | 02.17 |
Механизъм и анализ на биологичната активност на хранителни системи (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 18.51 |
Биотехнология на клетъчните и тъканни култури (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-06 - Индустриални и фармацевтични биотехнологии - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 02.06 |
Държавен изпит/дипломна работа (Задължителна) (изпит) |
![]() | 0 | 250 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 02.18 |
Инструментални методи за анализ на храни (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. |
3 | 02.16 |
Организация и дейност на контролните лаборатории (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 02.07 |
Научно изследователска работа със студенти (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 30 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 02.18 |
Инструментални методи за анализ на храни (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 02.17 |
Механизъм и анализ на биологичната активност на хранителни системи (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 02.18 |
Инструментални методи за анализ на храни (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 02.06 |
Държавен изпит/дипломна работа (Задължителна) (изпит) |
![]() | 0 | 250 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 02.18 |
Инструментални методи за анализ на храни (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
5 | 02.04 |
Инструментални методи за анализ (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 45 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. |
5 | 02.04 |
Инструментални методи за анализ (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 23 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год. |
6 | 02.08 |
Учебна практика (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 02.25 |
Изследователска работа (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 30 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 02.21 |
Съвремении технологии и методи за анализ на биологично-активни вещества (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 02.21 |
Съвремении технологии и методи за анализ на биологично-активни вещества (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 02.25 |
Изследователска работа (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 30 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 02.21 |
Съвремении технологии и методи за анализ на биологично-активни вещества (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 02.08 |
Учебна практика (Избираема) (без оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
8 | 02.25 |
Изследователска работа (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 02.17 |
Механизъм и анализ на биологичната активност на хранителни системи (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
8 | 02.17 |
Механизъм и анализ на биологичната активност на хранителни системи (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 02.16 |
Организация и дейност на контролните лаборатории (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 02.05 |
Преддипломен стаж (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 120 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
8 | 02.25 |
Изследователска работа (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
8 | 02.25 |
Изследователска работа (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 02.17 |
Механизъм и анализ на биологичната активност на хранителни системи (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 02.16 |
Организация и дейност на контролните лаборатории (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
8 | 02.16 |
Организация и дейност на контролните лаборатории (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |