Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
2 | 02.27 |
Хемометрия и статистика в анализа на храни (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 01.01 |
Физикохимия и колоидна химия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 23 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 45 | 2022 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 45 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 45 | 2022 / 3-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 22 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 45 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 45 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 45 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 22 | 23 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 45 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 45 | 2022 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 01.17 |
Хранителна физикохимия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 45 | 2022 / 3-31 - Хранене и туризъм - бакалавър - редовно - 4 год. |
4 | 02.27 |
Хемометрия и статистика в анализа на храни (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 2 год. |