Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 09.05 |
Суровинознание на млякото (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. | |
2 | 31.03 |
Преддипломен стаж/практика (Задължителна) (изпит) |
![]() | 0 | 90 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - редовно - 1 год. |
2 | 09.24 М |
Функционални млечни продукти (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 09.18 |
Научно изследователска работа със студенти (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 09.43 |
Безотпадни технологии в млечната промишленост (Задължителна) (изпит) |
8 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 1 год. | |
2 | 09.38 |
Технология на трайните млечни продукти (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 09.24 М |
Функционални млечни продукти (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 09.43 |
Безотпадни технологии в млечната промишленост (Задължителна) (изпит) |
![]() | 8 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
5 | 09.05 |
Суровинознание на млякото (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. | |
5 | 09.05 |
Суровинознание на млякото (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. | |
5 | 08.07 |
Технология на храните (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
5 | 08.07 |
Технология на храните (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
5 | 08.07 |
Технология на храните (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 09.38 |
Технология на трайните млечни продукти (Избираема) (изпит) |
30 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. | |
8 | 09.38 |
Технология на трайните млечни продукти (Избираема) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |