Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 14.23 |
Обработка и стабилизация на пивото (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 14.23 |
Обработка и стабилизация на пивото (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год. |
2 | 14.16 |
Научно изследователска работа със студенти (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. |
3 | 14.23 |
Обработка и стабилизация на пивото (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 14.05 |
Специални технологии при производството на напитки (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 14.16 |
Научно изследователска работа със студенти (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
6 | 14.04 |
Технология на напитките (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 14.04 |
Технология на напитките (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
6 | 14.04 |
Технология на напитките (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 14.05 |
Специални технологии при производството на напитки (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. |