Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 08.34 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
1 | 08.35 |
Суровинознание на месото и рибата (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. | |
1 | 08.02 |
Технология на рибата и рибните продукти (Задължителна) (изпит) |
23 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. | |
2 | 08.34 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 08.36 |
Технология на продуктите от месо, риба и яйца (Задължителна) (изпит) |
23 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. | |
2 | 08.17 |
Научно изследователска работа със студенти (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 30 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 08.41 |
Функционални месни и рибни продукти (Задължителна) (текуща оценка) |
15 | 8 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. | |
3 | 08.42 |
Съвременни технологии в месната и рибната промишленост (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. | |
3 | 08.30 |
Системи за управление на безопасността на храните (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. | |
4 | 08.45 |
Технология на нетрадиционните месни , пчелни продукти и аквакултури (Задължителна) (текуща оценка) |
15 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. | |
4 | 08.34 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
5 | 08.35 |
Суровинознание на месото и рибата (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. | |
5 | 08.35 |
Суровинознание на месото и рибата (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. | |
6 | 08.36 |
Технология на продуктите от месо, риба и яйца (Задължителна) (изпит) |
45 | 30 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно - 4 год. | |
6 | 08.36 |
Технология на продуктите от месо, риба и яйца (Задължителна) (изпит) |
45 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. | |
6 | 08.36 |
Технология на продуктите от месо, риба и яйца (Задължителна) (изпит) |
23 | 15 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - задочно - 4 год. | |
6 | 08.36 |
Технология на продуктите от месо, риба и яйца (Задължителна) (изпит) |
23 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. | |
7 | 08.02 |
Технология на рибата и рибните продукти (Избираема) (изпит) |
23 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. | |
7 | 08.02 |
Технология на рибата и рибните продукти (Избираема) (изпит) |
45 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |