Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 27.34 |
Топлинна и масообменна техника – проект (Задължителна) (текуща оценка) |
0 | 15 | 2021 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 2 год. | |
2 | 27.31 |
Преддипломен стаж/практика (Задължителна) (изпит) |
![]() | 0 | 90 | 2021 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 27.06 |
Топлотехнически измервания и уреди (Задължителна) (текуща оценка) |
8 | 7 | 2021 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 2 год. | |
2 | 27.31 |
Преддипломен стаж/практика (Задължителна) (изпит) |
![]() | 0 | 90 | 2021 / 2-04 - Хладилна и климатична техника - магистър - задочно - 1 год. |
3 | 27.01 |
Топлотехника (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2021 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. | |
3 | 27.01 |
Топлотехника (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2021 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - редовно - 4 год. | |
3 | 27.01 |
Топлотехника (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2021 / 1-39 - Технология на храни и ароматични продукти - бакалавър - редовно - 4 год. | |
3 | 27.01 |
Топлотехника (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2021 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. | |
3 | 27.01 |
Топлотехника (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2021 / 1-39 - Технология на храни и ароматични продукти - бакалавър - задочно - 4 год. | |
3 | 27.01 |
Топлотехника (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2021 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. | |
3 | 27.01 |
Топлотехника (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2021 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. | |
3 | 27.01 |
Топлотехника (Задължителна) (изпит) |
30 | 30 | 2021 / 3-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно - 4 год. | |
5 | 27.10 |
Топлообменни апарати – курсов проект (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 30 | 2021 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно - 4 год. |
5 | 27.04 |
Топлообменни апарати (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2021 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - задочно - 4 год. | |
5 | 27.10 |
Топлообменни апарати – курсов проект (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 15 | 2021 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - задочно - 4 год. |
6 | 27.06 |
Топлотехнически измервания и уреди (Задължителна) (текуща оценка) |
8 | 7 | 2021 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - задочно - 4 год. | |
6 | 27.06 |
Топлотехнически измервания и уреди (Задължителна) (текуща оценка) |
15 | 15 | 2021 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно - 4 год. | |
6 | 27.07 |
Масообменни уредби (Задължителна) (изпит) |
15 | 8 | 2021 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - задочно - 4 год. | |
6 | 27.07 |
Масообменни уредби (Задължителна) (изпит) |
30 | 15 | 2021 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно - 4 год. | |
8 | 27.31 |
Преддипломен стаж/практика (Задължителна) (изпит) |
![]() | 0 | 120 | 2021 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 27.34 |
Топлинна и масообменна техника – проект (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 15 | 2021 / 2-37 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - бакалавър - редовно - 4 год. |