Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
2 | 09.13 |
Технология на млечните продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 3-02 - Храни, хранене и диететика - магистър - задочно - 2 год. |
5 | 09.05 |
Суровинознание на млякото (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
5 | 09.05 |
Суровинознание на млякото (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 09.19 |
Технология на млечно-киселите продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 09.19 |
Технология на млечно-киселите продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 09.54 |
Системи за самоконтрол при производството на храни (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
8 | 09.38 |
Технология на трайните млечни продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 09.38 |
Технология на трайните млечни продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |