Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 12.51 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
1 | 12.37 М |
Специални технологии в хлебопроизводството (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 12.54 |
Технологии в зърнопреработването и хлебопроизводството (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 12.51 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
2 | 10.38 |
Функционални храни и напитки от растителен произход (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-02 - Функционални храни - магистър - редовно - 1 год. |
2 | 12.51 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 12.52 |
Технология и дизайн на хляба (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 10.38 |
Функционални храни и напитки от растителен произход (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-02 - Функционални храни - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 12.67 |
Технология на функционални храни на зърнена основа и създаване на нов продукт (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 10 | 5 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
3 | 12.37 М |
Специални технологии в хлебопроизводството (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 12.67 |
Технология на функционални храни на зърнена основа и създаване на нов продукт (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 10 | 5 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
6 | 12.09 |
Технология на хляба (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 12.09 |
Технология на хляба (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 12.92 |
Технология на диетични зърнени храни (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 12.92 |
Технология на диетични зърнени храни (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |