Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 13.62 |
Контрол на акцизни напитки и тютюневи изделия (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-43 - Храни и национална сигурност - магистър - задочно - 1 год. |
6 | 17.05 |
Промишлена обработка на тютюна (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 45 | 2022 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 17.05 |
Промишлена обработка на тютюна (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 23 | 2022 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 17.31 |
Изследователска работа (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 120 | 2022 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |