Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 13.29 М |
Физикохимия на виното (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 13.29 М |
Физикохимия на виното (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год. |
2 | 13.23 |
Научно изследователска работа със студенти (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 13.08 |
Енология (Избираема) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 13.29 М |
Физикохимия на виното (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 13.23 |
Научно изследователска работа със студенти (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 60 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
6 | 13.08 |
Енология (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 13.08 |
Енология (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 13.10 |
Технология на шумящите и специални вина (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год. |