Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 11.08 |
Организационно поведение (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 2-07 - Компютърни системи и технологии - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 2-01 - Автоматика, информационна и управляваща техника - магистър - редовно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-06 - Индустриални и фармацевтични биотехнологии - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 11.08 |
Организационно поведение (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 3-32 - Индустриален бизнес и предприемачество - бакалавър - редовно - 4 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-43 - Храни и национална сигурност - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 20.11 |
Философия (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 2-08 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 11.08 |
Организационно поведение (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно - 4 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - редовно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год. |
1 | 11.08 |
Организационно поведение (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-02 - Храни, хранене и диететика - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 20.75 |
Бизнес комуникации (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год. |
2 | 33.05 |
Мотивация и ангажираност на персонала (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-33 - Управление на човешкия капитал - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 20.75 |
Бизнес комуникации (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-32 - Индустриален бизнес и предприемачество - бакалавър - редовно - 4 год. |
2 | 20.75 |
Бизнес комуникации (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
2 | 20.75 |
Бизнес комуникации (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 11.32 |
Бизнес преговори (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 2-07 - Компютърни системи и технологии - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 11.32 |
Бизнес преговори (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 3-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 2-01 - Автоматика, информационна и управляваща техника - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-02 - Храни, хранене и диететика - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 11.32 |
Бизнес преговори (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-32 - Индустриален бизнес и предприемачество - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 3-31 - Хранене и туризъм - бакалавър - редовно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 20.67 |
Етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. |
3 | 20.50 |
Бизнес комуникации и преговори (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 7 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 20.23 |
Икономическа социология (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 3-32 - Индустриален бизнес и предприемачество - бакалавър - редовно - 4 год. |
4 | 20.23 |
Икономическа социология (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
4 | 20.23 |
Икономическа социология (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год. |
4 | 20.23 |
Икономическа социология (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 15 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 20.25 |
Бизнес етика (Факултативна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-32 - Индустриален бизнес и предприемачество - бакалавър - редовно - 4 год. |
6 | 20.25 |
Бизнес етика (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 20.76 |
Връзки с обществеността (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 20.76 |
Връзки с обществеността (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 20.76 |
Връзки с обществеността (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно - 4 год. |