Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
2 | 10.74 |
Управление на кризи и защита на храните (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-43 - Храни и национална сигурност - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 10.37 |
Интегрирани системи за управление на качеството и безопасността на храните (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 10.37 |
Интегрирани системи за управление на качеството и безопасността на храните (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - редовно - 1 год. |
7 | 10.57 |
Технологично обзавеждане при преработката на плодове и зеленчуци (Избираема) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 10.57 |
Технологично обзавеждане при преработката на плодове и зеленчуци (Избираема) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |