Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 08.30 |
Системи за управление на безопасността на храните (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - редовно - 1 год. |
1 | 08.35 |
Суровинознание на месото и рибата (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
1 | 08.02 |
Технология на рибата и рибните продукти (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
1 | 08.30 |
Системи за управление на безопасността на храните (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - задочно - 1 год. |
1 | 08.34 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 08.31 |
Одит на системи за управление на качеството и безопасността на храните (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 08.31 |
Одит на системи за управление на качеството и безопасността на храните (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - редовно - 1 год. |
2 | 08.17 |
Научно изследователска работа със студенти (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 30 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 08.34 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 08.30 |
Системи за управление на безопасността на храните (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 08.42 |
Съвременни технологии в месната и рибната промишленост (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 08.34 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
5 | 08.35 |
Суровинознание на месото и рибата (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
5 | 08.35 |
Суровинознание на месото и рибата (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 08.02 |
Технология на рибата и рибните продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 08.02 |
Технология на рибата и рибните продукти (Избираема) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 10.21 |
Преддипломен стаж (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 120 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
8 | 08.37 |
Изследователска работа (Избираема) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 120 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |