Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 08.34 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 08.06 |
Технологично обзавеждане в месната и рибната промишленост (Задължителна) (изпит) |
23 | 15 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. | |
2 | 08.17 |
Научно изследователска работа със студенти (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 30 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 08.34 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 08.34 |
Индивидуална работа с преподаватели (Задължителна) (без оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 08.44 |
Иновации в техниката в месната и рибната промишленост (Задължителна) (изпит) |
23 | 7 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. | |
8 | 08.06 |
Технологично обзавеждане в месната и рибната промишленост (Избираема) (изпит) |
45 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. | |
8 | 08.06 |
Технологично обзавеждане в месната и рибната промишленост (Избираема) (изпит) |
23 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |