Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 09.58 |
Стартерни култури за млечни продукти (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 1 год. | |
1 | 09.02 |
Микробиология на млякото и млечните продукти (Задължителна) (изпит) |
23 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. | |
2 | 09.18 |
Научно изследователска работа със студенти (Задължителна) (текуща оценка) |
![]() | 0 | 0 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 09.24 М |
Функционални млечни продукти (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 1 год. | |
3 | 09.58 |
Стартерни култури за млечни продукти (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. | |
4 | 09.24 М |
Функционални млечни продукти (Задължителна) (изпит) |
15 | 15 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. |