Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
7 | 09.06 |
Технология на сиренето (Избираема) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 09.06 |
Технология на сиренето (Избираема) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 09.55 |
Технологично обзавеждане в млечната промишленост (Избираема) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 09.55 |
Технологично обзавеждане в млечната промишленост (Избираема) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |