Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
5 | 10.17 |
Хладилна техника и технология (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 45 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
5 | 10.17 |
Хладилна техника и технология (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 45 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год. |
5 | 10.17 |
Хладилна техника и технология (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 23 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
5 | 10.17 |
Хладилна техника и технология (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 23 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год. |
7 | 10.56 |
Хладилна технология на плодовете и зеленчуците (Избираема) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 10.56 |
Хладилна технология на плодовете и зеленчуците (Избираема) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 10.59 |
Хладилни машини и инсталации (Избираема) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 10.59 |
Хладилни машини и инсталации (Избираема) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год. |