Семестър | Шифър | Преподавана дисциплина | Титуляр | Л | У | Учебен план |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 12.68 |
Инженерна реология и процесно структуриране на хранителни системи (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 12.06 |
Технологично обзавеждане на зърнопреработващата и фуражната промишленост (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
2 | 12.66 |
Аспирационни, пневмотранспортни системи и специално технологично обзавеждане (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 7 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. |
2 | 12.32 |
Технологично обзавеждане на хлебната и сладкарската промишленост (Задължителна) (изпит) |
![]() | 20 | 10 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
3 | 12.68 |
Инженерна реология и процесно структуриране на хранителни системи (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 8 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
4 | 12.66 |
Аспирационни, пневмотранспортни системи и специално технологично обзавеждане (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 7 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. |
7 | 12.06 |
Технологично обзавеждане на зърнопреработващата и фуражната промишленост (Задължителна) (изпит) |
![]() | 30 | 30 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |
7 | 12.06 |
Технологично обзавеждане на зърнопреработващата и фуражната промишленост (Задължителна) (изпит) |
![]() | 15 | 15 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 12.32 |
Технологично обзавеждане на хлебната и сладкарската промишленост (Задължителна) (изпит) |
![]() | 23 | 15 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. |
8 | 12.32 |
Технологично обзавеждане на хлебната и сладкарската промишленост (Задължителна) (изпит) |
![]() | 45 | 30 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно - 4 год. |