Забравена парола

Учебни планове

#Име
897 2022 / 3-01 - Туризъм - магистър - редовно - 2 год.1
896 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год.1
895 COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год.1
894 2022 / 2-07 - Компютърни системи и технологии - магистър - задочно - 2 год.1
893 2022 / 3-04 - Мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството - магистър - задочно - 1 год.1
892 2022 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 2 год.1
891 2022 / 2-08 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - магистър - задочно - 1 год.1
890 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год.1
889 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 2 год.1
888 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год.1
887 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год.1
886 2022 / 3-07-512 - Кетъринг - магистър - задочно - 1 год.1
885 2022 / 3-02 - Храни, хранене и диететика - магистър - задочно - 2 год.1
884 2022 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 2 год.1
883 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год.1
882 2022 / 2-01 - Автоматика, информационна и управляваща техника - магистър - задочно - 2 год.1
881 2022 / 3-01 - Туризъм - магистър - задочно - 2 год.1
880 2022 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - задочно - 2 год.1
879 2022 / 3-33 - Управление на човешкия капитал - магистър - задочно - 1 год.1
878 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - задочно - 1 год.1
877 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год.1
876 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год.1
875 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 1 год.1
874 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 1 год.1
873 2022 / 1-02 - Функционални храни - магистър - задочно - 1 год.1
872 2022 / 1-43 - Храни и национална сигурност - магистър - задочно - 1 год.1
871 2022 / 3-02 - Храни, хранене и диететика - магистър - задочно - 1 год.1
870 2022 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 1 год.1
869 2022 / 1-06 - Индустриални и фармацевтични биотехнологии - магистър - задочно - 1 год.1
868 2022 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 1 год.1
867 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - редовно - 1 год.1
866 2022 / 1-02 - Функционални храни - магистър - редовно - 1 год.1
865 2022 / 2-01 - Автоматика, информационна и управляваща техника - магистър - редовно - 1 год.1
864 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год.1
862 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - задочно - 4 год.1
861 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год.1
860 2022 / 3-05 - Туризъм - бакалавър - задочно - 4 год.1
859 2022 / 2-37 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - бакалавър - задочно - 4 год.1
858 2022 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - задочно - 4 год.1
857 2022 / 2-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - задочно - 4 год.1
856 2022 / 2-38 - Компютърно управление и автоматизация - бакалавър - задочно - 4 год.1
855 2022 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - задочно - 4 год.1
854 2021 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - задочно - 4 год.1
853 2022 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - задочно - 4 год.1
852 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год.1
851 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год.1
850 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год.1
849 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год.1
848 2022 / 3-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно - 4 год.1
847 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно - 4 год.1

Страница 1 от 15

Общо: 737

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив