Забравена парола

Учебни планове

#Име
610 2019 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - редовно - 4 год.1
609 2019 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год.1
608 2019 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год.1
607 2019 / 1-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно - 4 год.1
606 2019 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год.1
600 2018 / 3-07-512 - Кетъринг - магистър - задочно - 2 год.1
599 2018 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - редовно - 1 год.1
598 2018 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год.1
597 2018 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - редовно - 2 год.1
596 2018 / 1-06 - Индустриални и фармацевтични биотехнологии - магистър - задочно - 1 год.1
595 2018 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год.1
594 2018 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - задочно - 2 год.1
593 2018 / 3-01 - Туризъм - магистър - задочно - 2 год.1
592 2018 / 2-01 - Автоматика, информационна и управляваща техника - магистър - задочно - 2 год.1
591 2018 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 2 год.1
590 2018 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год.1
589 2018 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год.1
588 2018 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 2 год.1
587 2018 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - задочно - 2 год.1
586 2018 / 1-42 - Управление на качеството в хранителната индустрия - магистър - задочно - 2 год.1
585 2018 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год.1
584 2018 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год.1
583 2018 / 3-07-512 - Кетъринг - магистър - задочно - 1 год.1
582 2018 / 3-01 - Туризъм - магистър - задочно - 1 год.1
581 2018 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 1 год.1
580 2018 / 2-07 - Компютърни системи и технологии - магистър - задочно - 1 год.1
579 2018 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - задочно - 1 год.1
578 2018 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 1 год.1
577 2018 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год.1
576 2018 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 1 год.1
575 2018 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 1 год.1
574 2018 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 1 год.1
573 2018 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год.1
572 2018 / 1-42 - Управление на качеството в хранителната индустрия - магистър - задочно - 1 год.1
571 2018 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - редовно - 1 год.1
570 2018 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - задочно - 1 год.1
569 2018 / 3-06 - Бизнес информационни технологии - магистър - задочно - 1 год.1
568 2018 / 3-06 - Бизнес информационни технологии - магистър - редовно - 1 год.1
567 2018 / 1-06 - Индустриални и фармацевтични биотехнологии - магистър - редовно - 1 год.1
566 2018 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - редовно - 2 год.1
565 2018 / 3-07-512 - Кетъринг - магистър - редовно - 1 год.1
564 2018 / 2-01 - Автоматика, информационна и управляваща техника - магистър - редовно - 1 год.1
563 2018 / 2-07 - Компютърни системи и технологии - магистър - редовно - 1 год.1
562 2018 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - редовно - 1 год.1
561 2018 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - редовно - 1 год.1
560 2018 / 1-42 - Управление на качеството в хранителната индустрия - магистър - редовно - 1 год.1
559 2018 / 3-01 - Туризъм - магистър - редовно - 1 год.1
558 2018 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - редовно - 1 год.1
557 2018 / 1-02 - Функционални храни - магистър - редовно - 1 год.1
556 2018 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - редовно - 1 год.1

Страница 1 от 10

Общо: 456

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив