Забравена парола

Учебни планове

#Име
699 2020 / 2-37 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - бакалавър - задочно - 4 год.1
698 2020 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - задочно - 4 год.1
697 2020 / 2-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - задочно - 4 год.1
696 2020 / 2-31 - Автоматика, информационна и управляваща техника - бакалавър - задочно - 4 год.1
695 2020 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно - 4 год.1
694 2020 / 2-37 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - бакалавър - редовно - 4 год.1
693 2020 / 2-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно - 4 год.1
692 2020 / 2-31 - Автоматика, информационна и управляваща техника - бакалавър - редовно - 4 год.1
691 2020 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год.1
690 2020 / 3-05 - Туризъм - бакалавър - задочно - 4 год.1
689 2020 / 3-32 - Индустриален бизнес и предприемачество - бакалавър - редовно - 4 год.1
688 2020 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно - 4 год.1
687 2020 / 3-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно - 4 год.1
686 2020 / 3-05 - Туризъм - бакалавър - редовно - 4 год.1
685 2020 / 3-31 - Хранене и туризъм - бакалавър - редовно - 4 год.1
684 2020 / 3-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно - 4 год.1
683 2020 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно - 4 год.1
682 2020 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - задочно - 4 год.1
681 2020 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год.1
680 2020 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год.1
679 2020 / 1-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - задочно - 4 год.1
678 2020 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год.1
677 2020 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - редовно - 4 год.1
676 2020 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно - 4 год.1
675 2020 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно - 4 год.1
674 2020 / 1-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно - 4 год.1
673 2020 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно - 4 год.1
672 2019 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - редовно - 1 год.1
671 2019 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год.1
670 2019 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - задочно - 2 год.1
669 2019 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год.1
668 2019 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год.1
667 2019 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 2 год.1
666 2019 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год.1
665 2019 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год.1
664 2019 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год.1
662 2019 / 1-06 - Индустриални и фармацевтични биотехнологии - магистър - задочно - 2 год.1
661 2019 / 3-07-512 - Кетъринг - магистър - задочно - 2 год.1
660 2019 / 2-09 - Хранително машиностроене - магистър - задочно - 2 год.1
659 2019 / 3-01 - Туризъм - магистър - задочно - 2 год.1
657 2019 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - задочно - 2 год.1
656 2019 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 2 год.1
655 2019 / 2-01 - Автоматика, информационна и управляваща техника - магистър - задочно - 2 год.1
654 2019 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - задочно - 1 год.1
653 2019 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - редовно - 1 год.1
652 2019 / 3-22 - Икономика на туристическата индустрия - магистър - редовно - 1 год.1
651 2019 / 3-01 - Туризъм - магистър - задочно - 1 год.1
650 2019 / 3-01 - Туризъм - магистър - редовно - 1 год.1
649 2019 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 1 год.1
648 2019 / 2-03 - Топлотехника - магистър - редовно - 1 год.1

Страница 1 от 11

Общо: 543

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив