# | Име | |
---|---|---|
897 | 2022 / 3-01 - Туризъм - магистър - редовно - 2 год. | ![]() |
896 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - редовно - 1 год. | ![]() |
895 | COPY - 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
894 | 2022 / 2-07 - Компютърни системи и технологии - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
893 | 2022 / 3-04 - Мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
892 | 2022 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
891 | 2022 / 2-08 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
890 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
889 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
888 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
887 | 2022 / 1-10 - Технология на продуктите от месо, риба и яйца - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
886 | 2022 / 3-07-512 - Кетъринг - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
885 | 2022 / 3-02 - Храни, хранене и диететика - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
884 | 2022 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
883 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
882 | 2022 / 2-01 - Автоматика, информационна и управляваща техника - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
881 | 2022 / 3-01 - Туризъм - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
880 | 2022 / 3-28 - Корпоративен бизнес и предприемачество - магистър - задочно - 2 год. | ![]() |
879 | 2022 / 3-33 - Управление на човешкия капитал - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
878 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
877 | 2022 / 1-12 - Технология на виното и пивото - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
876 | 2022 / 1-14 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
875 | 2022 / 1-19 - Анализ и контрол на хранителни продукти - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
874 | 2022 / 1-40 - Технология и управление при производството на млечни продукти - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
873 | 2022 / 1-02 - Функционални храни - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
872 | 2022 / 1-43 - Храни и национална сигурност - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
871 | 2022 / 3-02 - Храни, хранене и диететика - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
870 | 2022 / 1-16 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
869 | 2022 / 1-06 - Индустриални и фармацевтични биотехнологии - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
868 | 2022 / 2-03 - Топлотехника - магистър - задочно - 1 год. | ![]() |
867 | 2022 / 1-13 - Безопасност на храните - магистър - редовно - 1 год. | ![]() |
866 | 2022 / 1-02 - Функционални храни - магистър - редовно - 1 год. | ![]() |
865 | 2022 / 2-01 - Автоматика, информационна и управляваща техника - магистър - редовно - 1 год. | ![]() |
864 | 2022 / 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
862 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
861 | 2022 / 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
860 | 2022 / 3-05 - Туризъм - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
859 | 2022 / 2-37 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
858 | 2022 / 2-33 - Топлотехника - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
857 | 2022 / 2-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
856 | 2022 / 2-38 - Компютърно управление и автоматизация - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
855 | 2022 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
854 | 2021 / 1-40 - Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
853 | 2022 / 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
852 | 2022 / 1-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
851 | 2022 / 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
850 | 2022 / 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
849 | 2022 / 1-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - задочно - 4 год. | ![]() |
848 | 2022 / 3-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно - 4 год. | ![]() |
847 | 2022 / 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно - 4 год. | ![]() |
Страница 1 от 15 Общо: 737 |