# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1 | Физикохимия и колоидна химия | 01.01 | ![]() |
2 | Колоидна химия | 01.02 | ![]() |
3 | Неорганична химия | 01.03 | ![]() |
4 | Химия | 01.04 | ![]() |
6 | Биофизикохимия | 01.06 | ![]() |
7 | Организация и дейност на контролните лаборатории | 02.16 | ![]() |
8 | Бионеорганична химия | 01.08 | ![]() |
9 | Физикохимия | 01.09 М | ![]() |
10 | Стабилност на колоидните системи | 01.10 | ![]() |
11 | Приложна химична термодинамика | 01.11 | ![]() |
12 | Акваметрия и колориметрия на хранителните продукти | 01.12 М | ![]() |
13 | Реология на хранителните продукти | 02.20 | ![]() |
14 | Неорганичен и физикохимичен анализ | 01.14 М | ![]() |
15 | Английски език | 07.01 | ![]() |
16 | Аналитична химия | 02.01 | ![]() |
17 | Аналитична химия – тфп | 02.02 | ![]() |
18 | Инструментални методи за анализ – тфп | 02.03 | ![]() |
19 | Инструментални методи за анализ | 02.04 | ![]() |
20 | Преддипломен стаж | 02.05 | ![]() |
21 | Държавен изпит/дипломна работа | 02.06 | ![]() |
22 | Научно изследователска работа със студенти | 02.07 | ![]() |
23 | Учебна практика | 02.08 | ![]() |
24 | Съвременни методи и средства за обективен анализ на храни | 02.09 М | ![]() |
25 | Нови методи за нализ на хранителни продукти | 02.10 | ![]() |
26 | Инструментални методи за анализ на продуктите от животински произход | 02.11 М | ![]() |
27 | Физична и химична безопасност на храните | 02.12 | ![]() |
28 | Анализ на храни | 02.13 | ![]() |
29 | Екохимия на металите в храни | 02.14 | ![]() |
30 | Органична химия | 03.01 | ![]() |
31 | Хранителна химия | 03.02 | ![]() |
32 | Химия на храните и процесите | 03.03 | ![]() |
33 | Биологично активни вещества в храните | 03.04 | ![]() |
34 | Химия на природните съединения | 03.05 | ![]() |
35 | Обща органична химия | 03.06 | ![]() |
36 | Химични процеси в хранителните технологии | 03.07 | ![]() |
37 | Функционален органичен анализ | 03.08 | ![]() |
38 | Химия на консервираните храни | 03.09 | ![]() |
39 | Химия и микробиология на лечебните храни | 03.10 | ![]() |
40 | Механизъм на химическите процеси във ферментационните технологии | 03.11 | ![]() |
41 | Ароматообразуващи процеси във ферментационните продукти | 03.12 | ![]() |
42 | Хидроколоидите в хранително вкусовите продукти | 03.13 | ![]() |
43 | Обща хранителна химия | 03.14 | ![]() |
44 | Химия на въглехидратите | 03.15 | ![]() |
45 | Съвремении технологии и методи за анализ на биологично-активни вещества | 02.21 | ![]() |
46 | Учебна практика – две седмици | 03.19 | ![]() |
47 | Преддипломен стаж | 03.20 | ![]() |
48 | Дипломен проект/работа | 03.21 | ![]() |
49 | Основи на кулинарната химия | 02.22 | ![]() |
50 | Биохимия | 04.01 | ![]() |
52 | Ензими във винопроизводството | 04.03 | ![]() |
Страница 1 от 33 Общо: 1601 |