# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
788 | Cad/cam системи | 26.30 | ![]() |
861 | KAD/KAM системи | 28.09 | ![]() |
2190 | Автентичност и контрол на напитки | 13.56 | ![]() |
472 | Автентичност на храните | 18.36 | ![]() |
760 | Автоматизация | 26.01 | ![]() |
866 | Автоматизация и роботизация на производството | 28.14 | ![]() |
1619 | Автоматизация на инженерния труд | 28.74 | ![]() |
778 | Автоматизация на производствените процеси в ХВП | 26.20 | ![]() |
773 | Автоматизация на технологични процеси | 26.15 | ![]() |
783 | Автоматизация на хладилни , климатични и термопомпени системи | 26.25 | ![]() |
759 | Автоматизирани производствени системи | 25.30 | ![]() |
787 | Автоматизирано електрозадвижване | 26.29 | ![]() |
779 | Автоматизирано проектиране на системи за автоматизация | 26.21 | ![]() |
2144 | Автоматични линии и комплекси за опаковане на хранителни продукти | 28.109 | ![]() |
1832 | Автоматични технологични линии в ХВ и БТП | 28.87 | ![]() |
799 | Адаптивни системи | 26.41 М | ![]() |
1643 | Административно и трудово законодателство | 20.118 | ![]() |
1868 | Аериране на теста и емулсии | 12.59 | ![]() |
12 | Акваметрия и колориметрия на хранителните продукти | 01.12 М | ![]() |
509 | Актуални проблеми в храненето и туризма | 19.33 | ![]() |
2140 | Актуални проблеми и политика в храненето | 19.118 | ![]() |
2051 | Алгоритми за обучение и самообучение в компютърни системи | 30.68 | ![]() |
2109 | Алтернативна използваемост на тютюна | 17.24 | ![]() |
838 | Алтернативни енергийни източници и технологии | 27.67 | ![]() |
326 | Ампелография | 13.12 | ![]() |
2131 | Анализ и контрол на качеството на храните | 08.50 | ![]() |
789 | Анализ и разпознаване на образи, изображения и сцени | 26.31 | ![]() |
802 | Анализ и синтез на логически и цифрови системи | 26.46 М | ![]() |
928 | Анализ и синтез на логически схеми | 30.04 | ![]() |
614 | Анализ и управление на операциите в кетъринга | 11.70 | ![]() |
585 | Анализ на стопанската дейност | 20.36 | ![]() |
2137 | Анализ на фармецевтични продукти | 18.54 | ![]() |
28 | Анализ на храни | 02.13 | ![]() |
16 | Аналитична химия | 02.01 | ![]() |
17 | Аналитична химия – тфп | 02.02 | ![]() |
2022 | Аналитични методи за контрол на химични контаминанти в храни | 02.26 | ![]() |
746 | Аналогова схемотехника | 25.13 | ![]() |
1917 | Английски език | 07.31 - Д | ![]() |
15 | Английски език | 07.01 | ![]() |
146 | Английски език - факултативен | 07.17 | ![]() |
137 | Английски език – I | 07.06 | ![]() |
141 | Английски език – II | 07.12 | ![]() |
150 | Английски език – III | 07.21 | ![]() |
1756 | Антинутриенти в храните | 19.94 | ![]() |
41 | Ароматообразуващи процеси във ферментационните продукти | 03.12 | ![]() |
283 | Аспирационни уредби и пневматичен транспорт | 12.17 М | ![]() |
309 | Аспирационни уредби и пневматичен транспорт в хлебната и сладкарската промишленост | 12.43 | ![]() |
1866 | Аспирационни уредби и пневматичен транспорт в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост | 12.57 | ![]() |
2086 | Аспирационни, пневмотранспортни системи и специално технологично обзавеждане | 12.66 | ![]() |
933 | Бази данни | 30.09 | ![]() |
Страница 1 от 32 Общо: 1574 |