Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
1713 Технология на продуктите от растителен произход10.411
1712 Топлофизични процеси в хладилната технология на храните10.461
1711 Технологично обзавеждане в консервната промишленост10.451
1710 Технология на соковете и концентратите10.441
1709 Опознавателен стаж09.471
1708 Технологичен контрол в млечната промишленост09.451
1707 Биохимия на метаболитните процеси04.111
1706 Хранителен аромат03.161
1705 Процеси и апарати в месната и млечната промишленост08.191
1704 Технологии и техника за очистване на въздух в хранително-вкусовата промишленост06.521
1702 Микробиологичен анализ на храни05.271
1701 Органична химия и микробиология05.231
1700 Хранителна микробиология и контрол05.211
1699 Геномика и протеомика04.161
1698 Биохрани04.141
1697 Молекулярно-генетични методи за идентификация на микроорганизми във функционалните храни04.131
1696 Молекулярна биология04.121
1695 Механизъм на химичните процеси в хранителните технологии03.251
1694 Химия на храните и процесите03.241
1693 Инструментални методи за анализ на храни I02.191
1692 Инструментални методи за анализ на храни02.181
1691 Механизъм и анализ на биологичната активност на хранителни системи02.171
1690 Индивидуална работа с преподаватели28.711
1689 Индивидуална работа с преподаватели26.571
1688 Инженерна графика22.231
1687 Индивидуална работа с преподаватели12.511
1686 Индивидуална работа с преподаватели09.441
1685 Индивидуална работа с преподаватели08.341
1684 Индивидуална работа с преподаватели10.391
1683 Индивидуална работа с преподаватели13.241
1682 Индивидуална работа с преподаватели17.231
1681 Индивидуална работа с преподаватели18.411
1680 Индивидуална работа с преподаватели15.271
1679 Индивидуална работа с преподаватели16.251
1678 Технологично обзавеждане за специални производства във винарската промишленост13.341
1677 Микробиологичен контрол на мляко и млечни продукти09.461
1676 Биохимия на ферментиралите млека09.351
1675 Научно-изследователска работа със студенти31.021
1674 Опознавателна практика31.011
1673 Процеси и апарати в хранително-вкусовата промишленост24.041
1672 Биохимия04.021
1671 Физикохимия и колоидна химия01.051
1670 Френски език - терминологична лексика71.111
1669 Френски език конструктивна лексика71.101
1668 Френски език тематична лексика71.051
1666 Технология на кулинарната и сладкарска продукция19.791
1665 Опаковки и опаковъчна техника в производството на храни19.781
1664 Международен бизнес11.501
1663 Технология на опаковките28.861
1662 Търговска политика11.211

Страница 10 от 31

Общо: 1502

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив