# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
461 | Биопродукти за селското стопанство | 18.25 М | ![]() |
462 | Микробни популации и асоциации | 18.26 М | ![]() |
463 | Клетъчна биология | 18.27 М | ![]() |
464 | Хранителна биотехнология | 18.28 | ![]() |
465 | Технологично обзавеждане | 18.29 | ![]() |
468 | Учебна практика | 18.32 | ![]() |
469 | Преддипломен стаж | 18.33 | ![]() |
470 | Дипломен проект/работа | 18.34 | ![]() |
471 | Научно изследователска работа със студенти | 18.35 | ![]() |
472 | Автентичност на храните | 18.36 | ![]() |
473 | Основи на биотехнологичните производства | 18.37 | ![]() |
474 | Микробиологична безопасност на храните | 18.38 | ![]() |
475 | Безопансност на генетично модифицирани храни | 18.39 | ![]() |
476 | Разделяне и анализ на биологично- активни компоненти в храните | 18.40 | ![]() |
477 | Технология на кулинарната продукция | 19.01 | ![]() |
478 | Въведение в туризма | 19.02 | ![]() |
479 | Организация и управление на бара | 19.03 | ![]() |
480 | Стокознание на храни и напитки | 19.04 | ![]() |
481 | Хигиена на храненето | 19.05 | ![]() |
482 | Основи на кулинарната технология | 19.06 | ![]() |
483 | Маркетинг и реклама в туризма | 19.07 | ![]() |
484 | Туристически информационни центрове | 19.08 | ![]() |
485 | Туроператорска, агентска и транспортна дейност | 19.09 | ![]() |
486 | Технология на продукцията за обществено хранене | 19.10 | ![]() |
487 | Управление на туризма | 19.11 | ![]() |
488 | География на туризма | 19.12 | ![]() |
489 | Туристически ресурси | 19.13 | ![]() |
490 | Технологично обзавеждане в храненето и туризма | 19.14 | ![]() |
491 | Ресторантьорство | 19.15 | ![]() |
492 | Хотелиерство | 19.16 | ![]() |
493 | Технологичен дизайн | 19.17 | ![]() |
494 | Екология и устойчиво развитие в туризма | 19.18 | ![]() |
495 | Сензорен анализ | 19.19 | ![]() |
496 | Хладилно и търговско обзавеждане | 19.20 | ![]() |
497 | Национални особености в храненето | 19.21 | ![]() |
498 | Диетично хранене | 19.22 | ![]() |
499 | Планиране на кетърингово събитие | 19.23 | ![]() |
500 | Специализирани видове туризъм | 19.24 | ![]() |
501 | Екология в туризма | 19.25 | ![]() |
502 | Инстлации в хотела и ресторанта | 19.26 | ![]() |
503 | Хранене и диететика | 19.27 | ![]() |
504 | Хранене и социалнозначими заболявания | 19.28 | ![]() |
505 | Туристически ресурси в България | 19.29 | ![]() |
506 | Създаване на нов продукт в храненето и туризма | 19.30 М | ![]() |
507 | Управление на качеството в храненето и туризма | 19.31 М | ![]() |
509 | Актуални проблеми в храненето и туризма | 19.33 | ![]() |
510 | Групов проект/самостоятелно изследване/по избираеми направления | 19.34 М | ![]() |
511 | Маркетингови проучвания в туризма и храненето | 19.35 М | ![]() |
512 | Технологично проектиране на хотел-ресторантски комплекси | 19.36 М | ![]() |
513 | Винен туризъм | 19.37 | ![]() |
Страница 10 от 33 Общо: 1601 |