# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
2098 | Технологичен проект | 15.38 | ![]() |
2071 | Технологичен контрол при производството на млечни продукти | 09.59 | ![]() |
432 | Технологичен контрол на промишлената обработка и преработка на тютюна | 17.17 М | ![]() |
357 | Технологичен контрол и оптимизиране на технологиите | 14.12 М | ![]() |
1708 | Технологичен контрол в млечната промишленост | 09.45 | ![]() |
542 | Технологичен контрол | 19.66 | ![]() |
493 | Технологичен дизайн | 19.17 | ![]() |
1704 | Технологии и техника за очистване на въздух в хранително-вкусовата промишленост | 06.52 | ![]() |
1728 | Технологии и техника за очистване на води в хранително-вкусовата промишленост | 06.50 | ![]() |
2146 | Технологии за опаковане | 28.111 | ![]() |
1890 | Технологии в зърнопреработването и хлебопроизводството | 12.54 | ![]() |
262 | Техническо ослужване на хладилници и хладилни инсталации | 10.34 | ![]() |
1862 | Техническо и технологично оптимизиране във винопроизводството | 13.44 | ![]() |
680 | Техническо документиране | 22.16 | ![]() |
770 | Технически средства за автоматизация | 26.12 | ![]() |
548 | Технически инсталации и системи в кетърингово предприятие (планиране и проектиране) | 19.72 | ![]() |
1749 | Технически измервания и уреди | 22.26 | ![]() |
1932 | Техническа механика и инженерна графика | 22.29 | ![]() |
1635 | Техническа механика - II | 22.21 | ![]() |
1634 | Техническа механика - I | 22.20 | ![]() |
666 | Техническа механика | 22.02 | ![]() |
1746 | Техническа механика | 22.22 | ![]() |
797 | Техническа диагностика и сигурност на системите за управление | 26.39 М | ![]() |
1758 | Техническа диагностика и надежност на системите за управление | 26.56 | ![]() |
748 | Техническа безопасност | 25.15 | ![]() |
96 | Техническа безопасност | 06.08 | ![]() |
867 | Техническа безопасност | 28.15 | ![]() |
1646 | Техника за растителни масла | 16.26 | ![]() |
875 | Техника за производство на храни и напитки | 28.23 | ![]() |
1645 | Техника за производство на напитки | 28.79 | ![]() |
132 | Техника за очистване | 06.44 | ![]() |
1909 | Техника за механична и хидравлична обработка - проект | 28.100 | ![]() |
915 | Техника за механична и хидравлична обработка | 28.63 | ![]() |
732 | Техника за месни и млечни продукти | 24.12 | ![]() |
1644 | Техника за консервиране на храни | 28.78 | ![]() |
1844 | Техника за бита, търговията и храненето | 28.96 | ![]() |
127 | Техника за биопроизводства и очистване | 06.39 | ![]() |
222 | Техника в млечната промишленост | 09.37 | ![]() |
813 | Термодинамика | 27.02 | ![]() |
846 | Термична обработка на отпадъци и горивна техника | 27.36 | ![]() |
1859 | Теория на хлебопроизводството и сладкарството | 12.56 | ![]() |
764 | Теория на управлението II част | 26.06 | ![]() |
763 | Теория на управлението I част | 26.05 | ![]() |
602 | Теория на пазарното стопанство | 11.02 | ![]() |
679 | Теория на механизмите и машините | 22.15 | ![]() |
401 | Теория на козметичните форми | 16.09 М | ![]() |
1858 | Теоретични основи при производството на сирене | 09.50 | ![]() |
219 | Теоретични основи на сиренето | 09.34 | ![]() |
205 | Теоретични основи на сиренарството | 09.20 | ![]() |
2075 | Теоретични основи на методите за консервиране на храни | 10.65 | ![]() |
Страница 10 от 33 Общо: 1601 |