# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
514 | Екскурзионна дейност и анимация | 19.38 | ![]() |
515 | Специализирани видове хранене | 19.39 | ![]() |
516 | Системи за централизирано кулинарно производство | 19.40 | ![]() |
517 | Опознавателна практика | 19.41 | ![]() |
518 | Учебна практика | 19.42 | ![]() |
519 | Преддипломен стаж | 19.43 | ![]() |
520 | Дипломен проект/работа | 19.44 | ![]() |
521 | Нирс | 19.45 | ![]() |
522 | Безопасност и сигурност на госта | 19.46 | ![]() |
523 | Кулинарна технология | 19.47 | ![]() |
524 | Пешеходен туризъм | 19.48 | ![]() |
525 | Български фолклор и етнология | 19.49 | ![]() |
526 | Селски туризъм | 19.50 | ![]() |
527 | Религиозен туризъм | 19.51 | ![]() |
528 | Културно-опознавателен туризъм | 19.52 | ![]() |
529 | Екотуризъм | 19.53 | ![]() |
530 | Екскурзоводство | 19.54 | ![]() |
531 | Туристическа анимация | 19.55 | ![]() |
532 | Кулинарен туризъм | 19.56 | ![]() |
533 | Технологично обзавеждане в хотела и ресторанта | 19.57 | ![]() |
534 | Опаковки и опаковъчна техника в кулинарното производство | 19.58 | ![]() |
535 | Кетъринг в транспорта | 19.59 | ![]() |
536 | Технология на сладкарските изделия | 19.60 | ![]() |
537 | Кетъринг в предприятия | 19.61 | ![]() |
538 | Технологично проектиране на заведенията за хранене и пребиваване | 19.62 | ![]() |
539 | Дизайн на ястия | 19.63 | ![]() |
540 | Управление на качеството на храни и напитки | 19.64 | ![]() |
541 | Физиология на храненето | 19.65 | ![]() |
542 | Технологичен контрол | 19.66 | ![]() |
543 | Отопление и вентилация в хотела и ресторанта | 19.67 | ![]() |
544 | Сомелиерство | 19.68 | ![]() |
545 | Технологично проектиране на централизирано кулинарно производство | 19.69 | ![]() |
546 | Управление на кетърингови мероприятия | 19.70 | ![]() |
547 | Регионално развитие и туризъм | 19.71 | ![]() |
548 | Технически инсталации и системи в кетърингово предприятие (планиране и проектиране) | 19.72 | ![]() |
549 | Изследователски проект (самостоятелно изследване по избираеми направления в кетъринга) | 19.73 | ![]() |
550 | Икономика на индустриалното предприятие | 20.01 | ![]() |
551 | Стопанска история | 20.02 | ![]() |
552 | Икономика на предприятията в хранително вкусовата промишленост | 20.03 | ![]() |
553 | Организация на производството в хвп | 20.04 | ![]() |
554 | Микроикономика | 20.05 | ![]() |
555 | Основи на управлението | 20.06 | ![]() |
556 | Счетоводство и контрол | 11.14 | ![]() |
557 | Макроикономика | 20.08 | ![]() |
558 | Финанси | 11.28 | ![]() |
559 | Право I част | 20.10 | ![]() |
560 | Философия | 20.11 | ![]() |
561 | Право II част | 20.12 | ![]() |
563 | Икономически теории | 20.14 | ![]() |
564 | Основи на индустриалния мениджмънт | 11.01 | ![]() |
Страница 11 от 33 Общо: 1601 |