# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1808 | Икономикс | 11.75 | ![]() |
1807 | Електронен бизнес | 11.76 | ![]() |
1810 | Психология на управлението | 11.77 | ![]() |
1821 | Стратегическо управление | 11.78 | ![]() |
2024 | Предприемачество и енергиен мениджмънт | 11.79 | ![]() |
1825 | Управление на логистични системи | 11.80 | ![]() |
1822 | Производствена практика | 11.81 | ![]() |
1803 | Опознавателна практика | 11.82 | ![]() |
1800 | Научно-изследователска работа със студенти | 11.83 | ![]() |
2025 | Управление на европейски проекти | 11.84 | ![]() |
1789 | Държавен изпит/Дипломна работа | 11.85 | ![]() |
1937 | Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост | 11.86 | ![]() |
1938 | Публично-частно партньорство в туризма | 11.87 | ![]() |
1939 | Европейски политики и практики | 11.88 | ![]() |
2040 | Инженеринг | 11.89 | ![]() |
2081 | Бизнес предприемачество | 11.90 | ![]() |
2082 | Управление на проекти | 11.91 | ![]() |
2177 | Технологично предприемачество | 11.93 | ![]() |
2178 | Индустриално предприемачество | 11.94 | ![]() |
2197 | Маркетинг на напитките | 11.95 | ![]() |
267 | Зърнени суровини и съхранението им | 12.01 | ![]() |
268 | Силозно- складова технология | 12.02 | ![]() |
269 | Основи на зърнопреработването | 12.03 | ![]() |
270 | Технология на зърнените продукти | 12.04 | ![]() |
271 | Технология на комбинираните фуражи | 12.05 | ![]() |
272 | Технологично обзавеждане на зърнопреработващата и фуражната промишленост | 12.06 | ![]() |
273 | Суровини за хлебната и сладкарската промишленост | 12.07 | ![]() |
274 | Микробиология на зърното и хляба | 12.08 | ![]() |
275 | Технология на хляба | 12.09 | ![]() |
276 | Технология на хлебните и сладкарските изделия | 12.10 | ![]() |
277 | Технология на макаронените изделия | 12.11 | ![]() |
278 | Технологично обзавеждане на хлебната промишленост | 12.12 | ![]() |
279 | Основи на хлебопроизводството и сладкарството | 12.13 | ![]() |
280 | Технология на хранителните продукти | 12.14 | ![]() |
281 | Технология на зърносъхранението и зърнопреработването | 12.15 | ![]() |
282 | Технология на хляба и хлебните изделия | 12.16 | ![]() |
283 | Аспирационни уредби и пневматичен транспорт | 12.17 М | ![]() |
284 | Технология на хранителните продукти от растителен произход | 12.18 | ![]() |
285 | Учебна практика | 12.19 | ![]() |
286 | Преддипломен стаж | 12.20 | ![]() |
287 | Дипломен проект/работа | 12.21 | ![]() |
288 | Научно-изследователска работа със студенти | 12.22 | ![]() |
289 | Технологично обзавеждане на зърнената и хлебната промишлености | 12.23 | ![]() |
290 | Технология на зърнените и фуражните продукти | 12.24 | ![]() |
291 | Технология на хляба и макаронение изделия | 12.25 | ![]() |
292 | Технология на функционални храни и напитки на зърнена основа | 12.26 | ![]() |
293 | Въведение в научните изследвания | 12.27 | ![]() |
294 | Сензорен анализ | 12.28 | ![]() |
295 | Микробиология на хляба, хлебните и сладкарските изделия | 12.29 | ![]() |
296 | Управление на качеството | 12.30 | ![]() |
Страница 11 от 33 Общо: 1601 |