# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
297 | Технология на сладкарските изделия | 12.31 | ![]() |
298 | Технологично обзавеждане на хлебната и сладкарската промишленост | 12.32 | ![]() |
299 | Специални храни и напитки на зърнена основа | 12.33 | ![]() |
300 | Специални технологии в зърносъхранението | 12.34 М | ![]() |
301 | Специално технологично обзавеждане | 12.35 М | ![]() |
302 | Специални технологии в зърнопреработването | 12.36 М | ![]() |
303 | Специални технологии в хлебопроизводството | 12.37 М | ![]() |
304 | Иновации в сладкарството | 12.38 М | ![]() |
305 | Функционални храни на зърнена основа | 12.39 М | ![]() |
306 | Безопасност и системи за управление на качеството в зърнопреработвателната, хлебната, сладкарската и макаронената промишленост | 12.40 | ![]() |
307 | Технология на макаронените изделия | 12.41 | ![]() |
308 | Промишлена вентилация и обезпрашаване | 12.42 | ![]() |
309 | Аспирационни уредби и пневматичен транспорт в хлебната и сладкарската промишленост | 12.43 | ![]() |
310 | Технология на храните | 12.44 | ![]() |
311 | Технологично оборудване за производство на хляба, хлебните, сладкарските и макаронените изделия | 12.45 | ![]() |
312 | Безопасност , качество и технологична документация на хляба, хлебните, сладкарските и макаронените изделия | 12.46 | ![]() |
313 | Технология на специални хлебни и сладкарски храни и напитки | 12.47 | ![]() |
314 | Технологична организация и проектиране на обекти за производство на хляба, хлебните, сладкарските и макаронените изделия | 12.48 | ![]() |
315 | Технологични функции на добавките в хляба, хлебните, сладкарските и макаронените изделия | 12.49 | ![]() |
316 | Суровини за хляб, хлебни и сладкарски изделия | 12.50 | ![]() |
1687 | Индивидуална работа с преподаватели | 12.51 | ![]() |
2026 | Технология и дизайн на хляба | 12.52 | ![]() |
2027 | Технология и дизайн на сладкарските изделия | 12.53 | ![]() |
1890 | Технологии в зърнопреработването и хлебопроизводството | 12.54 | ![]() |
1854 | Суровини за хляб, хлебни, сладкарски и макаронени изделия | 12.55 | ![]() |
1859 | Теория на хлебопроизводството и сладкарството | 12.56 | ![]() |
1866 | Аспирационни уредби и пневматичен транспорт в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост | 12.57 | ![]() |
1869 | Технологични функции на подобрителите в хляб, хлебни, сладкарски и макаронени изделия | 12.58 | ![]() |
1868 | Аериране на теста и емулсии | 12.59 | ![]() |
2028 | Технология на хлебните изделия | 12.60 | ![]() |
2083 | Структурен инженеринг на хранителни продукти с програмируеми свойства | 12.61 | ![]() |
2030 | Изследователска работа | 12.62 | ![]() |
2031 | Структурен инженеринг и дизайн на храни | 12.63 | ![]() |
2084 | Специални технологии в зърносъхранението и зърнопреработването | 12.64 | ![]() |
2085 | Специални технологии в производството на зърнени храни и фуражи | 12.65 | ![]() |
2086 | Аспирационни, пневмотранспортни системи и специално технологично обзавеждане | 12.66 | ![]() |
2087 | Технология на функционални храни на зърнена основа и създаване на нов продукт | 12.67 | ![]() |
2088 | Инженерна реология и процесно структуриране на хранителни системи | 12.68 | ![]() |
2089 | Технологично проектиране | 12.69 | ![]() |
2147 | Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия | 12.70 | ![]() |
2161 | Технология на зърнените продукти и макаронените изделия | 12.71 | ![]() |
2162 | Технология на зърнопреработването | 12.72 | ![]() |
2163 | Технология на зърносъхранението | 12.73 | ![]() |
2164 | Микробиология, сензорен анализ и технологичен контрол в хлебопроизводството и сладкарството | 12.74 | ![]() |
2205 | Стратегически хранителен резерв | 12.75 | ![]() |
2236 | Технология на диетични зърнени храни | 12.92 | ![]() |
2191 | Технология на виното и високоалкохолните напитки | 13.01 | ![]() |
317 | Технология на специалните вина | 13.03 | ![]() |
318 | Микробиология на виното и пивото | 13.04 | ![]() |
319 | Технология на виното | 13.05 | ![]() |
Страница 12 от 33 Общо: 1601 |