Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
586 Бизнес комуникации и връзки с обществеността20.371
585 Анализ на стопанската дейност20.361
580 Счетоводство20.311
575 Комуникационен мениджмънт20.261
574 Бизнес етика20.251
573 Организация на индустриалното производство20.241
572 Икономическа социология20.231
571 Управление на човешките ресурси20.221
570 Управление на индустриалното предприятие20.211
2179 Социално предприемачество20.181
1829 Стратегически мениджмънт20.171
1823 Международна икономика20.161
1824 Стратегическо управление20.151
563 Икономически теории20.141
561 Право II част20.121
1643 Административно и трудово законодателство20.1181
560 Философия20.111
559 Право I част20.101
557 Макроикономика20.081
555 Основи на управлението20.061
554 Микроикономика20.051
553 Организация на производството в хвп20.041
552 Икономика на предприятията в хранително вкусовата промишленост20.031
551 Стопанска история20.021
550 Икономика на индустриалното предприятие20.011
635 Икономика на информационния бизнес20. 861
649 Технология и организация на туристическата дейност20. 1051
1818 Основи на правото19.991
1813 Санитарна техника в хотела и ресторанта19.981
1812 Индустриален туризъм19.971
1814 Търговско, административно и трудово законодателство19.961
1757 Организация на хотелиерството и ресторантьорството19.951
1756 Антинутриенти в храните19.941
1755 Инвестиционно проектиране на кетъринг предприятие19.931
1754 Организация и управление на кулинарното производство в туристическите обекти19.921
1753 Организация и управление на ТАТД19.911
1752 Културен туризъм19.901
1738 Туристически мероприятия и събития19.891
1737 Организация и управление на пътни туристически агенции19.881
1736 Функционални храни19.871
1735 Санитарна техника19.861
1734 Хигиена в обектите за хранене19.851
1733 Технология на диетичните храни19.841
1732 Проучвания в храненето19.831
1731 Производствена практика19.821
1730 Хранителна микробиология19.811
1729 Управление в туризма19.801
1666 Технология на кулинарната и сладкарска продукция19.791
1665 Опаковки и опаковъчна техника в производството на храни19.781
1651 Организация на извъндомашното хранене19.771

Страница 12 от 32

Общо: 1586

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив