Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
1696 Молекулярна биология04.121
1695 Механизъм на химичните процеси в хранителните технологии03.251
1694 Химия на храните и процесите03.241
1693 Инструментални методи за анализ на храни I02.191
1692 Инструментални методи за анализ на храни02.181
1691 Механизъм и анализ на биологичната активност на хранителни системи02.171
1690 Индивидуална работа с преподаватели28.711
1689 Индивидуална работа с преподаватели26.571
1688 Инженерна графика22.231
1687 Индивидуална работа с преподаватели12.511
1686 Индивидуална работа с преподаватели09.441
1685 Индивидуална работа с преподаватели08.341
1684 Индивидуална работа с преподаватели10.391
1683 Индивидуална работа с преподаватели13.241
1682 Индивидуална работа с преподаватели17.231
1681 Индивидуална работа с преподаватели18.411
1680 Индивидуална работа с преподаватели15.271
1679 Индивидуална работа с преподаватели16.251
1678 Технологично обзавеждане за специални производства във винарската промишленост13.341
1677 Микробиологичен контрол на мляко и млечни продукти09.461
1676 Биохимия на ферментиралите млека09.351
1675 Научно-изследователска работа със студенти31.021
1674 Опознавателна практика31.011
1673 Процеси и апарати в хранително-вкусовата промишленост24.041
1672 Биохимия04.021
1671 Физикохимия и колоидна химия01.051
1670 Френски език - терминологична лексика71.111
1669 Френски език конструктивна лексика71.101
1668 Френски език тематична лексика71.051
1666 Технология на кулинарната и сладкарска продукция19.791
1665 Опаковки и опаковъчна техника в производството на храни19.781
1664 Международен бизнес11.501
1663 Технология на опаковките28.861
1662 Търговска политика11.211
1660 Основи на промишлената топлотехника27.601
1659 Мениджмънт на безопасността в индустриалното предприятие06.491
1658 Основи на реинженеринг на индустриалното предприятие11.391
1657 Стратегически и оперативен мениджмънт11.241
1656 Хладилни и климатични инсталации27.461
1655 Връзки с обществеността20.761
1654 Индустриална екология06.481
1653 Бизнес комуникации20.751
1652 Хранителна екология06.471
1651 Организация на извъндомашното хранене19.771
1650 Технология на продуктите от растителен произход16.271
1649 Моделиране и симулиране на топло и масообменни процеси28.731
1648 Технология на функционални месни и рибни продукти08.231
1647 Управление на предприятието20.741
1646 Техника за растителни масла16.261
1645 Техника за производство на напитки28.791

Страница 12 от 32

Общо: 1586

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив