Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
382 Механизация и оптимизация на производствените процеси15.16 М1
2096 Механизация на производствените процеси и проектиране15.361
1691 Механизъм и анализ на биологичната активност на хранителни системи02.171
40 Механизъм на химическите процеси във ферментационните технологии03.111
71 Механизъм на химичните процеси в хранителните технологии05.121
1695 Механизъм на химичните процеси в хранителните технологии03.251
880 Механика на флуидите28.281
681 Механика с инженерна графика22.171
670 Механика – I част22.061
673 Механика – II част22.091
1930 Механичен инженеринг22.271
65 Микробиологичен анализ и контрол05.061
1809 Микробиологичен анализ и контрол на захарта и захарните изделия05.181
2004 Микробиологичен анализ и контрол на захарта и захарните изделия15.331
85 Микробиологичен анализ и контрол на функционални храни05.261
1702 Микробиологичен анализ на храни05.271
1865 Микробиологичен контрол в млечната промишленост09.521
1863 Микробиологичен контрол във винопроизводството13.451
61 Микробиологичен контрол и санитария05.021
1677 Микробиологичен контрол на мляко и млечни продукти09.461
2139 Микробиологичен контрол на хранителни и фармацевтични продукти18.561
459 Микробиологичен контрол на хранително- вкусови продукти18.23 М1
474 Микробиологична безопасност на храните18.381
60 Микробиология05.011
2202 Микробиология и биохимия на напитките14.321
1857 Микробиология на винопроизводството13.391
339 Микробиология на виното и високоалкохолните напитки13.261
318 Микробиология на виното и пивото13.041
274 Микробиология на зърното и хляба12.081
70 Микробиология на консервираните храни05.111
159 Микробиология на месото и рибата08.051
187 Микробиология на млякото и млечните продукти09.021
210 Микробиология на функционалните млечни продукти09.251
77 Микробиология на функционалните храни04.171
295 Микробиология на хляба, хлебните и сладкарските изделия12.291
2164 Микробиология, сензорен анализ и технологичен контрол в хлебопроизводството и сладкарството12.741
215 Микробна безопасност на продуктите от животински произход09.30 М1
226 Микробна безопасност на млечните продукти09.411
66 Микробна безопасност на храните05.071
1882 Микробна екология18.441
462 Микробни популации и асоциации18.26 М1
68 Микробни хранителни технологии05.091
554 Микроикономика20.051
766 Микропроцесорна техника26.081
967 Микропроцесорна техника30.431
164 Микроструктура на месни и рибни продукти08.10 М1
634 Митнически контрол на храните11.261
800 Многомерни системи26.42 М1
2241 Мобилни и интернет технологии30.751
663 Моделиране и оптимизиране на технологичните процеси21.141

Страница 12 от 32

Общо: 1586

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив