# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1753 | Организация и управление на ТАТД | 19.91 | ![]() |
1752 | Културен туризъм | 19.90 | ![]() |
1738 | Туристически мероприятия и събития | 19.89 | ![]() |
1737 | Организация и управление на пътни туристически агенции | 19.88 | ![]() |
1736 | Функционални храни | 19.87 | ![]() |
1735 | Санитарна техника | 19.86 | ![]() |
1734 | Хигиена в обектите за хранене | 19.85 | ![]() |
1733 | Технология на диетичните храни | 19.84 | ![]() |
1732 | Проучвания в храненето | 19.83 | ![]() |
1731 | Производствена практика | 19.82 | ![]() |
1730 | Хранителна микробиология | 19.81 | ![]() |
1729 | Управление в туризма | 19.80 | ![]() |
1666 | Технология на кулинарната и сладкарска продукция | 19.79 | ![]() |
1665 | Опаковки и опаковъчна техника в производството на храни | 19.78 | ![]() |
1651 | Организация на извъндомашното хранене | 19.77 | ![]() |
1642 | Безопасност на храните и хранително законодателство | 19.76 | ![]() |
1640 | Сервиране | 19.75 | ![]() |
1827 | Индивидуална работа с преподаватели | 19.74 | ![]() |
549 | Изследователски проект (самостоятелно изследване по избираеми направления в кетъринга) | 19.73 | ![]() |
548 | Технически инсталации и системи в кетърингово предприятие (планиране и проектиране) | 19.72 | ![]() |
547 | Регионално развитие и туризъм | 19.71 | ![]() |
546 | Управление на кетърингови мероприятия | 19.70 | ![]() |
545 | Технологично проектиране на централизирано кулинарно производство | 19.69 | ![]() |
544 | Сомелиерство | 19.68 | ![]() |
543 | Отопление и вентилация в хотела и ресторанта | 19.67 | ![]() |
542 | Технологичен контрол | 19.66 | ![]() |
541 | Физиология на храненето | 19.65 | ![]() |
540 | Управление на качеството на храни и напитки | 19.64 | ![]() |
539 | Дизайн на ястия | 19.63 | ![]() |
538 | Технологично проектиране на заведенията за хранене и пребиваване | 19.62 | ![]() |
537 | Кетъринг в предприятия | 19.61 | ![]() |
536 | Технология на сладкарските изделия | 19.60 | ![]() |
535 | Кетъринг в транспорта | 19.59 | ![]() |
534 | Опаковки и опаковъчна техника в кулинарното производство | 19.58 | ![]() |
533 | Технологично обзавеждане в хотела и ресторанта | 19.57 | ![]() |
532 | Кулинарен туризъм | 19.56 | ![]() |
531 | Туристическа анимация | 19.55 | ![]() |
530 | Екскурзоводство | 19.54 | ![]() |
529 | Екотуризъм | 19.53 | ![]() |
528 | Културно-опознавателен туризъм | 19.52 | ![]() |
527 | Религиозен туризъм | 19.51 | ![]() |
526 | Селски туризъм | 19.50 | ![]() |
525 | Български фолклор и етнология | 19.49 | ![]() |
524 | Пешеходен туризъм | 19.48 | ![]() |
523 | Кулинарна технология | 19.47 | ![]() |
522 | Безопасност и сигурност на госта | 19.46 | ![]() |
521 | Нирс | 19.45 | ![]() |
520 | Дипломен проект/работа | 19.44 | ![]() |
519 | Преддипломен стаж | 19.43 | ![]() |
518 | Учебна практика | 19.42 | ![]() |
Страница 13 от 33 Общо: 1601 |