Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
1642 Безопасност на храните и хранително законодателство19.761
1640 Сервиране19.751
1827 Индивидуална работа с преподаватели19.741
549 Изследователски проект (самостоятелно изследване по избираеми направления в кетъринга)19.731
548 Технически инсталации и системи в кетърингово предприятие (планиране и проектиране)19.721
547 Регионално развитие и туризъм19.711
546 Управление на кетърингови мероприятия19.701
545 Технологично проектиране на централизирано кулинарно производство19.691
544 Сомелиерство19.681
543 Отопление и вентилация в хотела и ресторанта19.671
542 Технологичен контрол19.661
541 Физиология на храненето19.651
540 Управление на качеството на храни и напитки19.641
539 Дизайн на ястия19.631
538 Технологично проектиране на заведенията за хранене и пребиваване19.621
537 Кетъринг в предприятия19.611
536 Технология на сладкарските изделия19.601
535 Кетъринг в транспорта19.591
534 Опаковки и опаковъчна техника в кулинарното производство19.581
533 Технологично обзавеждане в хотела и ресторанта19.571
532 Кулинарен туризъм19.561
531 Туристическа анимация19.551
530 Екскурзоводство19.541
529 Екотуризъм19.531
528 Културно-опознавателен туризъм19.521
527 Религиозен туризъм19.511
526 Селски туризъм19.501
525 Български фолклор и етнология19.491
524 Пешеходен туризъм19.481
523 Кулинарна технология19.471
522 Безопасност и сигурност на госта19.461
521 Нирс19.451
520 Дипломен проект/работа19.441
519 Преддипломен стаж19.431
518 Учебна практика19.421
517 Опознавателна практика19.411
516 Системи за централизирано кулинарно производство19.401
515 Специализирани видове хранене19.391
514 Екскурзионна дейност и анимация19.381
513 Винен туризъм19.371
512 Технологично проектиране на хотел-ресторантски комплекси19.36 М1
511 Маркетингови проучвания в туризма и храненето19.35 М1
510 Групов проект/самостоятелно изследване/по избираеми направления19.34 М1
509 Актуални проблеми в храненето и туризма19.331
1811 Основи на правото и нормативно- правната уредба в туризма19.321
507 Управление на качеството в храненето и туризма19.31 М1
506 Създаване на нов продукт в храненето и туризма19.30 М1
505 Туристически ресурси в България19.291
504 Хранене и социалнозначими заболявания19.281
503 Хранене и диететика19.271

Страница 13 от 32

Общо: 1586

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив