Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
2195 Сензорен профил на напитките13.571
2196 Специални видове дестилатни напитки13.581
2198 Райони и стилове напитки13.591
2199 Пътища на виното13.601
2200 Съчетаване на напитки с храни13.611
2206 Контрол на акцизни напитки и тютюневи изделия13.621
347 Технология на пивото14.011
2201 Технология на малца и пивото14.021
348 Технология на безалкохолните напитки14.031
349 Технология на напитките14.041
1948 Специални технологии при производството на напитки14.051
351 Технология на водата14.06 М1
352 Управление на процесите в пивопроизводството14.07 М1
353 Технологично обзавеждане в пивоварната и безалкохолната промишленост14.081
354 Технология на малца14.091
355 Специални малцове и пива14.10 М1
356 Кинетика и управление на биопроцесите14.111
357 Технологичен контрол и оптимизиране на технологиите14.12 М1
358 Учебна практика14.131
359 Преддипломен стаж14.141
360 Дипломен проект/ работа14.151
361 Научно изследователска работа със студенти14.161
362 Курсово проектиране14.171
1950 Изследователска работа - пиво и безалкохолни напитки14.181
1841 Индивидуална работа с преподаватели14.191
2187 Иновационни и функционални безалкохолни напитки14.201
364 Криобиология14.211
365 Оптимизиране на технологични енергийни процеси при производството на напитки14.221
366 Обработка и стабилизация на пивото14.231
2092 Водоподготовка при производството на напитки14.241
2093 Специални пива14.251
2094 Технологичен проект14.261
2095 Бутилираща техника14.271
2121 Специални малцове14.281
2192 Технология на безалкохолните напитки и бутилираните води14.291
2193 Специални стилове пиво14.301
2194 Нетрадиционни напитки14.311
2202 Микробиология и биохимия на напитките14.321
1951 Сезонен преддипломен стаж - пиво и безалкохолни напитки14.351
367 Технология на въглехидратните храни15.011
368 Технология на нишестето и нишестените хидролизати15.021
369 Технология на захарта – I част15.031
370 Технологично обзавеждане - I част15.041
371 Технологично обзавеждане - II част15.051
372 Технология на захарните изделия15.061
373 Технологично обзавеждане на предприятията за захар и захарни изделия – проект15.071
374 Технология на модифицираните нишестета и глюкозо-фруктозните сиропи15.08 М1
375 Технология на рафинираната захар15.09 М1
376 Технология на лаборантните бонбони и захарни изделия със специално предназначение15.10 М1
377 Суровинознание15.111

Страница 14 от 32

Общо: 1574

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив