# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
2190 | Автентичност и контрол на напитки | 13.56 | ![]() |
2195 | Сензорен профил на напитките | 13.57 | ![]() |
2196 | Специални видове дестилатни напитки | 13.58 | ![]() |
2198 | Райони и стилове напитки | 13.59 | ![]() |
2199 | Пътища на виното | 13.60 | ![]() |
2200 | Съчетаване на напитки с храни | 13.61 | ![]() |
2206 | Контрол на акцизни напитки и тютюневи изделия | 13.62 | ![]() |
347 | Технология на пивото | 14.01 | ![]() |
2201 | Технология на малца и пивото | 14.02 | ![]() |
348 | Технология на безалкохолните напитки | 14.03 | ![]() |
349 | Технология на напитките | 14.04 | ![]() |
1948 | Специални технологии при производството на напитки | 14.05 | ![]() |
351 | Технология на водата | 14.06 М | ![]() |
352 | Управление на процесите в пивопроизводството | 14.07 М | ![]() |
353 | Технологично обзавеждане в пивоварната и безалкохолната промишленост | 14.08 | ![]() |
354 | Технология на малца | 14.09 | ![]() |
355 | Специални малцове и пива | 14.10 М | ![]() |
356 | Кинетика и управление на биопроцесите | 14.11 | ![]() |
357 | Технологичен контрол и оптимизиране на технологиите | 14.12 М | ![]() |
358 | Учебна практика | 14.13 | ![]() |
359 | Преддипломен стаж | 14.14 | ![]() |
360 | Дипломен проект/ работа | 14.15 | ![]() |
361 | Научно изследователска работа със студенти | 14.16 | ![]() |
362 | Курсово проектиране | 14.17 | ![]() |
1950 | Изследователска работа - пиво и безалкохолни напитки | 14.18 | ![]() |
1841 | Индивидуална работа с преподаватели | 14.19 | ![]() |
2187 | Иновационни и функционални безалкохолни напитки | 14.20 | ![]() |
364 | Криобиология | 14.21 | ![]() |
365 | Оптимизиране на технологични енергийни процеси при производството на напитки | 14.22 | ![]() |
366 | Обработка и стабилизация на пивото | 14.23 | ![]() |
2092 | Водоподготовка при производството на напитки | 14.24 | ![]() |
2093 | Специални пива | 14.25 | ![]() |
2094 | Технологичен проект | 14.26 | ![]() |
2095 | Бутилираща техника | 14.27 | ![]() |
2121 | Специални малцове | 14.28 | ![]() |
2192 | Технология на безалкохолните напитки и бутилираните води | 14.29 | ![]() |
2193 | Специални стилове пиво | 14.30 | ![]() |
2194 | Нетрадиционни напитки | 14.31 | ![]() |
2202 | Микробиология и биохимия на напитките | 14.32 | ![]() |
1951 | Сезонен преддипломен стаж - пиво и безалкохолни напитки | 14.35 | ![]() |
367 | Технология на въглехидратните храни | 15.01 | ![]() |
368 | Технология на нишестето и нишестените хидролизати | 15.02 | ![]() |
369 | Технология на захарта – I част | 15.03 | ![]() |
370 | Технологично обзавеждане - I част | 15.04 | ![]() |
371 | Технологично обзавеждане - II част | 15.05 | ![]() |
372 | Технология на захарните изделия | 15.06 | ![]() |
373 | Технологично обзавеждане на предприятията за захар и захарни изделия – проект | 15.07 | ![]() |
374 | Технология на модифицираните нишестета и глюкозо-фруктозните сиропи | 15.08 М | ![]() |
375 | Технология на рафинираната захар | 15.09 М | ![]() |
376 | Технология на лаборантните бонбони и захарни изделия със специално предназначение | 15.10 М | ![]() |
Страница 14 от 33 Общо: 1601 |