# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
517 | Опознавателна практика | 19.41 | ![]() |
516 | Системи за централизирано кулинарно производство | 19.40 | ![]() |
515 | Специализирани видове хранене | 19.39 | ![]() |
514 | Екскурзионна дейност и анимация | 19.38 | ![]() |
513 | Винен туризъм | 19.37 | ![]() |
512 | Технологично проектиране на хотел-ресторантски комплекси | 19.36 М | ![]() |
511 | Маркетингови проучвания в туризма и храненето | 19.35 М | ![]() |
510 | Групов проект/самостоятелно изследване/по избираеми направления | 19.34 М | ![]() |
509 | Актуални проблеми в храненето и туризма | 19.33 | ![]() |
1811 | Основи на правото и нормативно- правната уредба в туризма | 19.32 | ![]() |
507 | Управление на качеството в храненето и туризма | 19.31 М | ![]() |
506 | Създаване на нов продукт в храненето и туризма | 19.30 М | ![]() |
505 | Туристически ресурси в България | 19.29 | ![]() |
504 | Хранене и социалнозначими заболявания | 19.28 | ![]() |
503 | Хранене и диететика | 19.27 | ![]() |
502 | Инстлации в хотела и ресторанта | 19.26 | ![]() |
501 | Екология в туризма | 19.25 | ![]() |
500 | Специализирани видове туризъм | 19.24 | ![]() |
499 | Планиране на кетърингово събитие | 19.23 | ![]() |
498 | Диетично хранене | 19.22 | ![]() |
497 | Национални особености в храненето | 19.21 | ![]() |
496 | Хладилно и търговско обзавеждане | 19.20 | ![]() |
495 | Сензорен анализ | 19.19 | ![]() |
494 | Екология и устойчиво развитие в туризма | 19.18 | ![]() |
493 | Технологичен дизайн | 19.17 | ![]() |
492 | Хотелиерство | 19.16 | ![]() |
491 | Ресторантьорство | 19.15 | ![]() |
490 | Технологично обзавеждане в храненето и туризма | 19.14 | ![]() |
489 | Туристически ресурси | 19.13 | ![]() |
2227 | Обществено здраве и хранене при социално значими заболявания | 19.128 | ![]() |
2230 | Организация и управление на спа и уелбиинг дейности | 19.127 | ![]() |
2225 | Иновации в хранителната терапия и диетология | 19.126 | ![]() |
2223 | Биостатистика в диетологията | 19.124 | ![]() |
2229 | Организация и управление на фитнес дейности | 19.123 | ![]() |
2221 | Хранителен прием и статус | 19.122 | ![]() |
2170 | Организация и управление на мероприятия и събития | 19.121 | ![]() |
2169 | Организация и технология на централизирано кулинарно производство | 19.120 | ![]() |
488 | География на туризма | 19.12 | ![]() |
2231 | Изследователски проект/самостоятелно проучване по храни, хранене и диететика | 19.119 | ![]() |
2140 | Актуални проблеми и политика в храненето | 19.118 | ![]() |
2029 | Технологично проектиране на кетърингови предприятия | 19.117 | ![]() |
1994 | Организация на мероприятия и събития | 19.116 | ![]() |
1992 | Нормативно-правна уредба в туризма и фирмено право | 19.115 | ![]() |
1991 | Организация и управление на хотелиерството | 19.114 | ![]() |
1990 | Организация и управление на ресторантьорството | 19.113 | ![]() |
1989 | Организация на столовото и болнично диетично хранене | 19.112 | ![]() |
1988 | Маркетинг и реклама в храненето и туризма | 19.111 | ![]() |
1986 | Сензорен анализ на храни и напитки | 19.110 | ![]() |
487 | Управление на туризма | 19.11 | ![]() |
1968 | Екология, устойчиво развитие и безопасност в туризма | 19.109 | ![]() |
Страница 14 от 33 Общо: 1601 |