Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
502 Инстлации в хотела и ресторанта19.261
501 Екология в туризма19.251
500 Специализирани видове туризъм19.241
499 Планиране на кетърингово събитие19.231
498 Диетично хранене19.221
497 Национални особености в храненето19.211
496 Хладилно и търговско обзавеждане19.201
495 Сензорен анализ19.191
494 Екология и устойчиво развитие в туризма19.181
493 Технологичен дизайн19.171
492 Хотелиерство19.161
491 Ресторантьорство19.151
490 Технологично обзавеждане в храненето и туризма19.141
489 Туристически ресурси19.131
2227 Обществено здраве и хранене при социално значими заболявания19.1281
2230 Организация и управление на спа и уелбиинг дейности19.1271
2225 Иновации в хранителната терапия и диетология19.1261
2223 Биостатистика в диетологията19.1241
2229 Организация и управление на фитнес дейности19.1231
2221 Хранителен прием и статус19.1221
2170 Организация и управление на мероприятия и събития19.1211
2169 Организация и технология на централизирано кулинарно производство19.1201
488 География на туризма19.121
2231 Изследователски проект/самостоятелно проучване по храни, хранене и диететика19.1191
2140 Актуални проблеми и политика в храненето19.1181
2029 Технологично проектиране на кетърингови предприятия19.1171
1994 Организация на мероприятия и събития19.1161
1992 Нормативно-правна уредба в туризма и фирмено право19.1151
1991 Организация и управление на хотелиерството19.1141
1990 Организация и управление на ресторантьорството19.1131
1989 Организация на столовото и болнично диетично хранене19.1121
1988 Маркетинг и реклама в храненето и туризма19.1111
1986 Сензорен анализ на храни и напитки19.1101
487 Управление на туризма19.111
1968 Екология, устойчиво развитие и безопасност в туризма19.1091
1967 Тематични туристически паркове19.1081
1966 Оценка на хранителния прием и статус19.1071
1965 Организация и управление на заведенията за отдих и развлечения19.1061
1964 Хранене при нарушение на физическото или психическото здраве19.1041
1963 Технологично обзавеждане в болничното и столовото хранене19.1031
1962 Системи за осигуряване на климата в туристическите обекти19.1021
1961 Организация и технология на ол инклузив19.1011
1936 Основи на храненето19.1001
486 Технология на продукцията за обществено хранене19.101
485 Туроператорска, агентска и транспортна дейност19.091
484 Туристически информационни центрове19.081
483 Маркетинг и реклама в туризма19.071
482 Основи на кулинарната технология19.061
481 Хигиена на храненето19.051
480 Стокознание на храни и напитки19.041

Страница 14 от 32

Общо: 1586

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив