Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
517 Опознавателна практика19.411
516 Системи за централизирано кулинарно производство19.401
515 Специализирани видове хранене19.391
514 Екскурзионна дейност и анимация19.381
513 Винен туризъм19.371
512 Технологично проектиране на хотел-ресторантски комплекси19.36 М1
511 Маркетингови проучвания в туризма и храненето19.35 М1
510 Групов проект/самостоятелно изследване/по избираеми направления19.34 М1
509 Актуални проблеми в храненето и туризма19.331
1811 Основи на правото и нормативно- правната уредба в туризма19.321
507 Управление на качеството в храненето и туризма19.31 М1
506 Създаване на нов продукт в храненето и туризма19.30 М1
505 Туристически ресурси в България19.291
504 Хранене и социалнозначими заболявания19.281
503 Хранене и диететика19.271
502 Инстлации в хотела и ресторанта19.261
501 Екология в туризма19.251
500 Специализирани видове туризъм19.241
499 Планиране на кетърингово събитие19.231
498 Диетично хранене19.221
497 Национални особености в храненето19.211
496 Хладилно и търговско обзавеждане19.201
495 Сензорен анализ19.191
494 Екология и устойчиво развитие в туризма19.181
493 Технологичен дизайн19.171
492 Хотелиерство19.161
491 Ресторантьорство19.151
490 Технологично обзавеждане в храненето и туризма19.141
489 Туристически ресурси19.131
2227 Обществено здраве и хранене при социално значими заболявания19.1281
2230 Организация и управление на спа и уелбиинг дейности19.1271
2225 Иновации в хранителната терапия и диетология19.1261
2223 Биостатистика в диетологията19.1241
2229 Организация и управление на фитнес дейности19.1231
2221 Хранителен прием и статус19.1221
2170 Организация и управление на мероприятия и събития19.1211
2169 Организация и технология на централизирано кулинарно производство19.1201
488 География на туризма19.121
2231 Изследователски проект/самостоятелно проучване по храни, хранене и диететика19.1191
2140 Актуални проблеми и политика в храненето19.1181
2029 Технологично проектиране на кетърингови предприятия19.1171
1994 Организация на мероприятия и събития19.1161
1992 Нормативно-правна уредба в туризма и фирмено право19.1151
1991 Организация и управление на хотелиерството19.1141
1990 Организация и управление на ресторантьорството19.1131
1989 Организация на столовото и болнично диетично хранене19.1121
1988 Маркетинг и реклама в храненето и туризма19.1111
1986 Сензорен анализ на храни и напитки19.1101
487 Управление на туризма19.111
1968 Екология, устойчиво развитие и безопасност в туризма19.1091

Страница 14 от 33

Общо: 1601

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив