# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
377 | Суровинознание | 15.11 | ![]() |
378 | Технология на тестените захарни изделия | 15.12 | ![]() |
379 | Технология на захарта – II част | 15.13 | ![]() |
380 | Технология на захарните изделия със специално предназначение | 15.14 | ![]() |
381 | Суровинознание на захарната , захаропреработващата и нишестената промишленост | 15.15 | ![]() |
382 | Механизация и оптимизация на производствените процеси | 15.16 М | ![]() |
383 | Химикотехнологичен контрол при производството на захар и захарни изделия | 15.17 М | ![]() |
384 | Курсово проектиране | 15.18 | ![]() |
385 | Учебна практика | 15.19 | ![]() |
386 | Преддипломен стаж | 15.20 | ![]() |
387 | Дипломен проект/работа | 15.21 | ![]() |
388 | Научно изследователска работа със студенти | 15.22 | ![]() |
389 | Транспортна, вентилационна и климатична техника | 15.23 | ![]() |
390 | Курсов проект по технология на захарта | 15.24 | ![]() |
391 | Курсов проект по технологично обзавеждане | 15.25 | ![]() |
392 | Технология на функционалните захарни изделия | 15.26 М | ![]() |
1680 | Индивидуална работа с преподаватели | 15.27 | ![]() |
1717 | Технологично обзавеждане на захарните заводи | 15.28 | ![]() |
1718 | Технологично обзавеждане на предприятията за производство на захарни изделия | 15.29 | ![]() |
2001 | Технологично обзавеждане на предприятията за производство на шоколадови и захарни изделия | 15.30 | ![]() |
2002 | Развитие на техниката за въглехидратни продукти | 15.31 | ![]() |
2003 | Технология на нишестените хидролизати | 15.32 | ![]() |
2004 | Микробиологичен анализ и контрол на захарта и захарните изделия | 15.33 | ![]() |
2005 | Изследователска работа | 15.34 | ![]() |
2006 | Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла | 15.35 | ![]() |
2096 | Механизация на производствените процеси и проектиране | 15.36 | ![]() |
2097 | Функционални захарни изделия | 15.37 | ![]() |
2098 | Технологичен проект | 15.38 | ![]() |
2122 | Химия и структура на въглехидратите | 15.39 | ![]() |
2123 | Оптимизация на хранителните технологии | 15.40 | ![]() |
2153 | Технология на захарта, захарните изделия и нишестето | 15.41 | ![]() |
2157 | Технология на нишестето | 15.42 | ![]() |
2154 | Технология на бяла зaхaр | 15.43 | ![]() |
2155 | Технология на шоколадовите изделия | 15.44 | ![]() |
2165 | Нови видове захар и продукти от захарта | 15.45 | ![]() |
2235 | Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла | 15.46 | ![]() |
2249 | Учебна практика | 15.47 | ![]() |
2233 | Технологично обзавеждане при производство на въглехидратни продукти | 15.48 | ![]() |
2234 | Технологично обзавеждане за производство на шоколадови и захарни изделия | 15.49 | ![]() |
2103 | Суровинознание на ароматно-вкусовите производства | 15.50 | ![]() |
2250 | Технология на захарта | 15.51 | ![]() |
2251 | Технология на емулсионни козметични и хранителни продукти | 15.52 | ![]() |
2252 | Технология на глюкозни сиропи | 15.53 | ![]() |
393 | Технология на растителните липиди, ароматичните и козметични продукти | 16.01 | ![]() |
394 | Технология на растителните мазнини | 16.02 | ![]() |
395 | Технология на етеричните масла | 16.03 | ![]() |
396 | Технология на парфюмерийните и козметични препарати | 16.04 | ![]() |
397 | Технологично обзавеждане за производство на етерични масла, парфюмерийни и козметични препарати | 16.05 | ![]() |
398 | Маслопреработване | 16.06 | ![]() |
399 | Химия на липидите | 16.07 М | ![]() |
Страница 15 от 33 Общо: 1601 |