Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
479 Организация и управление на бара19.031
478 Въведение в туризма19.021
477 Технология на кулинарната продукция19.011
2224 Биологичноактивни свойства на храните18.591
2222 Нутригеномика и персонализирано хранене18.581
2209 Безопасност на храните и обществено здраве18.571
2139 Микробиологичен контрол на хранителни и фармацевтични продукти18.561
2138 Технологичен проект18.551
2137 Анализ на фармецевтични продукти18.541
2136 Биофармацевтични производства18.531
1955 Изследователска работа18.521
1889 Биотехнология на клетъчните и тъканни култури18.511
1887 Молекулярно генетични методи за анализ и контрол18.501
1886 Приложна биокатализа и биосензори18.491
1885 Пробиотици и микробиомни съобщества18.481
1888 Биоинформатика18.471
1884 Нанобиотехнологии18.461
1883 Основи на биотехнологичните и фармацевтични производства18.451
1882 Микробна екология18.441
1879 Имунология18.431
1878 Рекомбинантни ДНК - технологии18.421
1681 Индивидуална работа с преподаватели18.411
476 Разделяне и анализ на биологично- активни компоненти в храните18.401
475 Безопансност на генетично модифицирани храни18.391
474 Микробиологична безопасност на храните18.381
473 Основи на биотехнологичните производства18.371
472 Автентичност на храните18.361
471 Научно изследователска работа със студенти18.351
470 Дипломен проект/работа18.341
469 Преддипломен стаж18.331
468 Учебна практика18.321
1956 Биотехнология на функционалните храни18.301
465 Технологично обзавеждане18.291
464 Хранителна биотехнология18.281
463 Клетъчна биология18.27 М1
462 Микробни популации и асоциации18.26 М1
461 Биопродукти за селското стопанство18.25 М1
460 Инженерна ензимология18.24 М1
459 Микробиологичен контрол на хранително- вкусови продукти18.23 М1
458 Биоенергетика18.22 М1
457 Генетично конструиране на микроорганизмите18.21 М1
456 Кинетика и управление на биопроцесите18.201
455 Биотехнологични процеси и съоръжения18.191
454 Стандартизация и узаконяване на биопродукти18.181
453 Основи на моделиране и мащабиране на биопродуктите18.171
452 Технология на витамините18.161
451 Биотехнологични методи в екологията18.151
450 Разделяне и анализ на биопродуктите18.141
449 Технология на хранителни ферментационни продукти18.131
448 Технология на биопродуктите за растениевъдсвото18.121

Страница 15 от 32

Общо: 1586

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив