# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1709 | Опознавателен стаж | 09.47 | ![]() |
2172 | Опознавателна практика | 50.02 | ![]() |
2175 | Опознавателна практика | 50.07 | ![]() |
1674 | Опознавателна практика | 31.01 | ![]() |
2173 | Опознавателна практика | 50.03 | ![]() |
1803 | Опознавателна практика | 11.82 | ![]() |
1815 | Опознавателна практика | 20.77 | ![]() |
2171 | Опознавателна практика | 50.01 | ![]() |
2174 | Опознавателна практика | 50.04 | ![]() |
517 | Опознавателна практика | 19.41 | ![]() |
241 | Оползотворяване на отпадни продукти от преработката на плодове и зеленчуци | 10.13 М | ![]() |
1942 | Оползотворяване на отпадъците от хранителната индустрия | 06.55 | ![]() |
804 | Оптимално и робастно управление | 26.48 М | ![]() |
772 | Оптимизация и оптимално управление | 26.14 | ![]() |
2256 | Оптимизация на длъжностите и подбор на персонала | 33.01 | ![]() |
240 | Оптимизация на технологичните линии в консервната промишленост | 10.12 М | ![]() |
2123 | Оптимизация на хранителните технологии | 15.40 | ![]() |
365 | Оптимизиране на технологични енергийни процеси при производството на напитки | 14.22 | ![]() |
636 | Организационна диагностика | 11.18 | ![]() |
569 | Организационно поведение | 11.08 | ![]() |
1754 | Организация и управление на кулинарното производство в туристическите обекти | 19.92 | ![]() |
7 | Организация и дейност на контролните лаборатории | 02.16 | ![]() |
1961 | Организация и технология на ол инклузив | 19.101 | ![]() |
2169 | Организация и технология на централизирано кулинарно производство | 19.120 | ![]() |
1793 | Организация и управление на алтернативни видове туризъм | 11.37 | ![]() |
479 | Организация и управление на бара | 19.03 | ![]() |
587 | Организация и управление на външно-търговската дейност | 20.38 | ![]() |
1965 | Организация и управление на заведенията за отдих и развлечения | 19.106 | ![]() |
607 | Организация и управление на масовия туризъм | 11.66 | ![]() |
2170 | Организация и управление на мероприятия и събития | 19.121 | ![]() |
1737 | Организация и управление на пътни туристически агенции | 19.88 | ![]() |
1990 | Организация и управление на ресторантьорството | 19.113 | ![]() |
2230 | Организация и управление на спа и уелбиинг дейности | 19.127 | ![]() |
1753 | Организация и управление на ТАТД | 19.91 | ![]() |
2229 | Организация и управление на фитнес дейности | 19.123 | ![]() |
1991 | Организация и управление на хотелиерството | 19.114 | ![]() |
1651 | Организация на извъндомашното хранене | 19.77 | ![]() |
573 | Организация на индустриалното производство | 20.24 | ![]() |
929 | Организация на компютъра | 30.05 | ![]() |
1994 | Организация на мероприятия и събития | 19.116 | ![]() |
553 | Организация на производството в хвп | 20.04 | ![]() |
1843 | Организация на сервизната дейност | 28.95 | ![]() |
1989 | Организация на столовото и болнично диетично хранене | 19.112 | ![]() |
1757 | Организация на хотелиерството и ресторантьорството | 19.95 | ![]() |
30 | Органична химия | 03.01 | ![]() |
1701 | Органична химия и микробиология | 05.23 | ![]() |
328 | Органолептичен анализ | 13.14 | ![]() |
1856 | Органолептичен анализ на вино и високоалкохолни напитки | 13.38 | ![]() |
279 | Основи на хлебопроизводството и сладкарството | 12.13 | ![]() |
762 | Основи на автоматиката | 26.03 | ![]() |
Страница 15 от 33 Общо: 1601 |