# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
400 | Химия на ароматичните вещества | 16.08 М | ![]() |
401 | Теория на козметичните форми | 16.09 М | ![]() |
402 | Курсов проект по технологично обзавеждане | 16.10 | ![]() |
403 | Суровинознание за растителни мазнини и етерични масла | 16.11 | ![]() |
404 | Технология на преработването на мазнини | 16.12 | ![]() |
405 | Технологично обзавеждане за производство и преработка на мазнини | 16.13 | ![]() |
406 | Технология на сапуните, миещите и перилните препарати | 16.14 | ![]() |
407 | Технология на модифицираните липиди | 16.15 | ![]() |
408 | Технология на ароматичните вещества | 16.16 М | ![]() |
409 | Изолати от маслодайни и етеричномаслени суровини | 16.17 | ![]() |
410 | Проектиране на технологични инсталации и линии | 16.18 М | ![]() |
411 | Суровинознание | 16.19 М | ![]() |
412 | Технология на модифицираните липиди | 16.20 М | ![]() |
413 | Учебна практика | 16.21 | ![]() |
414 | Преддипломен стаж | 16.22 | ![]() |
415 | Дипломен проект/работа | 16.23 | ![]() |
416 | Научно изследователска работа със студенти | 16.24 | ![]() |
1679 | Индивидуална работа с преподаватели | 16.25 | ![]() |
1646 | Техника за растителни масла | 16.26 | ![]() |
1650 | Технология на продуктите от растителен произход | 16.27 | ![]() |
1719 | Технологични аспекти при опаковане на хранителните продукти | 16.28 | ![]() |
1720 | Системи за контрол и управление на качеството на храни | 16.29 | ![]() |
1722 | Технология на фито- и аромапрепарати | 16.30 | ![]() |
1721 | Управление на качеството | 16.31 | ![]() |
2099 | Дизайн и анализ на липидни продукти | 16.32 | ![]() |
2100 | Технология на маслата, парфюмерията и козметиката | 16.33 | ![]() |
2101 | Суровинознание на растителни и етерични масла | 16.34 | ![]() |
2102 | Арома и фито-продукти | 16.35 | ![]() |
2104 | Изследователска работа | 16.37 | ![]() |
2105 | Натурална козметика | 16.38 | ![]() |
2106 | Проект по технологично обзавеждане | 16.39 | ![]() |
1726 | Технология на животинските и растителни мазнини, сапуните, етеричните масла и парфюмерийно-козметичните препарати | 16.40 | ![]() |
1724 | Разработка и защита на дисертационен труд | 16.41 | ![]() |
1725 | Научно - техническа информация - представяне и търсене | 16.42 | ![]() |
1723 | Методика на научните изследвания | 16.43 | ![]() |
418 | Технология на тютюна | 17.01 | ![]() |
419 | Стокознание на тютюна | 17.02 | ![]() |
420 | Производство и сушене на тютюна | 17.03 | ![]() |
421 | Технологично обзавеждане на сушенето и промишлената обработка на тютюна | 17.04 | ![]() |
422 | Промишлена обработка на тютюна | 17.05 | ![]() |
423 | Технология на тютюневите изделия – I част | 17.06 | ![]() |
424 | Транспортна, вентилационна и климатична техника | 17.07 | ![]() |
425 | Сензорен анализ на ароматно-вкусовите продукти | 17.08 | ![]() |
426 | Технология на тютюневите изделия – II част | 17.09 | ![]() |
427 | Технологично обзавеждане на цигареното производство | 17.10 | ![]() |
2107 | Технология на тютюна и тютюневите изделия | 17.11 | ![]() |
2108 | Системи за транспорт и сушене на тютюна | 17.12 | ![]() |
428 | Биохимични основи за формиране качеството на тютюна | 17.13 М | ![]() |
429 | Модифициране състава на тютюневия дим | 17.14 М | ![]() |
430 | Тютюнев дим и здравни аспекти на тютюнопушенето | 17.15 М | ![]() |
Страница 16 от 33 Общо: 1601 |