# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
436 | Дипломен проект/работа | 17.21 | ![]() |
437 | Научно-изследователска работа със студенти | 17.22 | ![]() |
1682 | Индивидуална работа с преподаватели | 17.23 | ![]() |
2109 | Алтернативна използваемост на тютюна | 17.24 | ![]() |
2110 | Нормативна рамка на производството и търговията на тютюн и тютюневи изделия | 17.25 | ![]() |
2111 | Технологично обзавеждане на промишлената преработка на тютюна | 17.26 | ![]() |
2112 | Технология и дизайн на тютюневите изделия I част | 17.27 | ![]() |
2113 | Технология и дизайн на тютюневите изделия II част | 17.28 | ![]() |
2114 | Специализиран сензорен анализ | 17.29 | ![]() |
2115 | Обслужващи системи в тютюневата промишленост | 17.30 | ![]() |
2116 | Изследователска работа | 17.31 | ![]() |
2117 | Технология и дизайн на специалните производства в тютюневата промишленост | 17.32 | ![]() |
2118 | Неконвенционални тютюневи изделия | 17.33 | ![]() |
2119 | Проект по технологично обзавеждане | 17.34 | ![]() |
2232 | Технологични основи на тютюна и тютюневите изделия | 17.35 | ![]() |
438 | Генетика и селекция на микроорганизмите | 18.01 | ![]() |
439 | Нискомолекулни биологично-активни вещества | 18.02 | ![]() |
1727 | Генетика и селекция на промишлени микроорганизми | 18.03 | ![]() |
440 | Ензимология | 18.04 | ![]() |
441 | Химия и технология на хранителните среди в биотехнологичните производства | 18.05 | ![]() |
442 | Основи на промишлената микробиология | 18.06 | ![]() |
443 | Технология на ензимите | 18.07 | ![]() |
444 | Технология на микробните белтъчни продукти | 18.08 | ![]() |
445 | Технология на антибиотиците | 18.09 | ![]() |
446 | Биологично активни вещества от клетъчни култури | 18.10 М | ![]() |
447 | Ензимни методи за анализ | 18.11 | ![]() |
448 | Технология на биопродуктите за растениевъдсвото | 18.12 | ![]() |
449 | Технология на хранителни ферментационни продукти | 18.13 | ![]() |
450 | Разделяне и анализ на биопродуктите | 18.14 | ![]() |
451 | Биотехнологични методи в екологията | 18.15 | ![]() |
452 | Технология на витамините | 18.16 | ![]() |
453 | Основи на моделиране и мащабиране на биопродуктите | 18.17 | ![]() |
454 | Стандартизация и узаконяване на биопродукти | 18.18 | ![]() |
455 | Биотехнологични процеси и съоръжения | 18.19 | ![]() |
456 | Кинетика и управление на биопроцесите | 18.20 | ![]() |
457 | Генетично конструиране на микроорганизмите | 18.21 М | ![]() |
458 | Биоенергетика | 18.22 М | ![]() |
459 | Микробиологичен контрол на хранително- вкусови продукти | 18.23 М | ![]() |
460 | Инженерна ензимология | 18.24 М | ![]() |
461 | Биопродукти за селското стопанство | 18.25 М | ![]() |
462 | Микробни популации и асоциации | 18.26 М | ![]() |
463 | Клетъчна биология | 18.27 М | ![]() |
464 | Хранителна биотехнология | 18.28 | ![]() |
465 | Технологично обзавеждане | 18.29 | ![]() |
1956 | Биотехнология на функционалните храни | 18.30 | ![]() |
468 | Учебна практика | 18.32 | ![]() |
469 | Преддипломен стаж | 18.33 | ![]() |
470 | Дипломен проект/работа | 18.34 | ![]() |
471 | Научно изследователска работа със студенти | 18.35 | ![]() |
472 | Автентичност на храните | 18.36 | ![]() |
Страница 17 от 32 Общо: 1574 |