# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
473 | Основи на биотехнологичните производства | 18.37 | ![]() |
474 | Микробиологична безопасност на храните | 18.38 | ![]() |
475 | Безопансност на генетично модифицирани храни | 18.39 | ![]() |
476 | Разделяне и анализ на биологично- активни компоненти в храните | 18.40 | ![]() |
1681 | Индивидуална работа с преподаватели | 18.41 | ![]() |
1878 | Рекомбинантни ДНК - технологии | 18.42 | ![]() |
1879 | Имунология | 18.43 | ![]() |
1882 | Микробна екология | 18.44 | ![]() |
1883 | Основи на биотехнологичните и фармацевтични производства | 18.45 | ![]() |
1884 | Нанобиотехнологии | 18.46 | ![]() |
1888 | Биоинформатика | 18.47 | ![]() |
1885 | Пробиотици и микробиомни съобщества | 18.48 | ![]() |
1886 | Приложна биокатализа и биосензори | 18.49 | ![]() |
1887 | Молекулярно генетични методи за анализ и контрол | 18.50 | ![]() |
1889 | Биотехнология на клетъчните и тъканни култури | 18.51 | ![]() |
1955 | Изследователска работа | 18.52 | ![]() |
2136 | Биофармацевтични производства | 18.53 | ![]() |
2137 | Анализ на фармецевтични продукти | 18.54 | ![]() |
2138 | Технологичен проект | 18.55 | ![]() |
2139 | Микробиологичен контрол на хранителни и фармацевтични продукти | 18.56 | ![]() |
2209 | Безопасност на храните и обществено здраве | 18.57 | ![]() |
2222 | Нутригеномика и персонализирано хранене | 18.58 | ![]() |
2224 | Биологичноактивни свойства на храните | 18.59 | ![]() |
477 | Технология на кулинарната продукция | 19.01 | ![]() |
478 | Въведение в туризма | 19.02 | ![]() |
479 | Организация и управление на бара | 19.03 | ![]() |
480 | Стокознание на храни и напитки | 19.04 | ![]() |
481 | Хигиена на храненето | 19.05 | ![]() |
482 | Основи на кулинарната технология | 19.06 | ![]() |
483 | Маркетинг и реклама в туризма | 19.07 | ![]() |
484 | Туристически информационни центрове | 19.08 | ![]() |
485 | Туроператорска, агентска и транспортна дейност | 19.09 | ![]() |
486 | Технология на продукцията за обществено хранене | 19.10 | ![]() |
1936 | Основи на храненето | 19.100 | ![]() |
1961 | Организация и технология на ол инклузив | 19.101 | ![]() |
1962 | Системи за осигуряване на климата в туристическите обекти | 19.102 | ![]() |
1963 | Технологично обзавеждане в болничното и столовото хранене | 19.103 | ![]() |
1964 | Хранене при нарушение на физическото или психическото здраве | 19.104 | ![]() |
1965 | Организация и управление на заведенията за отдих и развлечения | 19.106 | ![]() |
1966 | Оценка на хранителния прием и статус | 19.107 | ![]() |
1967 | Тематични туристически паркове | 19.108 | ![]() |
1968 | Екология, устойчиво развитие и безопасност в туризма | 19.109 | ![]() |
487 | Управление на туризма | 19.11 | ![]() |
1986 | Сензорен анализ на храни и напитки | 19.110 | ![]() |
1988 | Маркетинг и реклама в храненето и туризма | 19.111 | ![]() |
1989 | Организация на столовото и болнично диетично хранене | 19.112 | ![]() |
1990 | Организация и управление на ресторантьорството | 19.113 | ![]() |
1991 | Организация и управление на хотелиерството | 19.114 | ![]() |
1992 | Нормативно-правна уредба в туризма и фирмено право | 19.115 | ![]() |
1994 | Организация на мероприятия и събития | 19.116 | ![]() |
Страница 18 от 32 Общо: 1574 |