Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
2235 Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла15.461
2165 Нови видове захар и продукти от захарта15.451
2155 Технология на шоколадовите изделия15.441
2154 Технология на бяла зaхaр15.431
2157 Технология на нишестето15.421
2153 Технология на захарта, захарните изделия и нишестето15.411
2123 Оптимизация на хранителните технологии15.401
2122 Химия и структура на въглехидратите15.391
2098 Технологичен проект15.381
2097 Функционални захарни изделия15.371
2096 Механизация на производствените процеси и проектиране15.361
2006 Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла15.351
2005 Изследователска работа15.341
2004 Микробиологичен анализ и контрол на захарта и захарните изделия15.331
2003 Технология на нишестените хидролизати15.321
2002 Развитие на техниката за въглехидратни продукти15.311
2001 Технологично обзавеждане на предприятията за производство на шоколадови и захарни изделия15.301
1718 Технологично обзавеждане на предприятията за производство на захарни изделия15.291
1717 Технологично обзавеждане на захарните заводи15.281
1680 Индивидуална работа с преподаватели15.271
392 Технология на функционалните захарни изделия15.26 М1
391 Курсов проект по технологично обзавеждане15.251
390 Курсов проект по технология на захарта15.241
389 Транспортна, вентилационна и климатична техника15.231
388 Научно изследователска работа със студенти15.221
387 Дипломен проект/работа15.211
386 Преддипломен стаж15.201
385 Учебна практика15.191
384 Курсово проектиране15.181
383 Химикотехнологичен контрол при производството на захар и захарни изделия15.17 М1
382 Механизация и оптимизация на производствените процеси15.16 М1
381 Суровинознание на захарната , захаропреработващата и нишестената промишленост15.151
380 Технология на захарните изделия със специално предназначение15.141
379 Технология на захарта – II част15.131
378 Технология на тестените захарни изделия15.121
377 Суровинознание15.111
376 Технология на лаборантните бонбони и захарни изделия със специално предназначение15.10 М1
375 Технология на рафинираната захар15.09 М1
374 Технология на модифицираните нишестета и глюкозо-фруктозните сиропи15.08 М1
373 Технологично обзавеждане на предприятията за захар и захарни изделия – проект15.071
372 Технология на захарните изделия15.061
371 Технологично обзавеждане - II част15.051
370 Технологично обзавеждане - I част15.041
369 Технология на захарта – I част15.031
368 Технология на нишестето и нишестените хидролизати15.021
367 Технология на въглехидратните храни15.011
1951 Сезонен преддипломен стаж - пиво и безалкохолни напитки14.351
2202 Микробиология и биохимия на напитките14.321
2194 Нетрадиционни напитки14.311
2193 Специални стилове пиво14.301

Страница 18 от 32

Общо: 1586

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив