Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
2192 Технология на безалкохолните напитки и бутилираните води14.291
2191 Технология на виното и високоалкохолните напитки13.011
2190 Автентичност и контрол на напитки13.561
2189 Законодателство и сертифициране при производството и търговията с напитки13.551
2188 Бионапитки13.541
2187 Иновационни и функционални безалкохолни напитки14.201
2186 Специални стилове вино13.531
2185 Сомелиерство13.521
2184 Стандартизация, сертификация и изпитване на хладилна и климатична техника27.551
2183 Международен туризъм20.831
2182 Проект по обектно ориентирано програмиране с използване на Android30.701
2181 Маркетингови проучвания в индустрията20.571
2180 Интегрирани системи за управление26.611
2179 Социално предприемачество20.181
2178 Индустриално предприемачество11.941
2177 Технологично предприемачество11.931
2176 Стандартизация и хранително законодателство28.1121
2175 Опознавателна практика50.071
2174 Опознавателна практика50.041
2173 Опознавателна практика50.031
2172 Опознавателна практика50.021
2171 Опознавателна практика50.011
2170 Организация и управление на мероприятия и събития19.1211
2169 Организация и технология на централизирано кулинарно производство19.1201
2168 Системи и оборудване в централизираното кулинарно производство24.221
2167 Биохимия и микробиология на функционалните храни04.211
2166 Физични методи за анализ на храни02.281
2165 Нови видове захар и продукти от захарта15.451
2164 Микробиология, сензорен анализ и технологичен контрол в хлебопроизводството и сладкарството12.741
2163 Технология на зърносъхранението12.731
2162 Технология на зърнопреработването12.721
2161 Технология на зърнените продукти и макаронените изделия12.711
2157 Технология на нишестето15.421
2155 Технология на шоколадовите изделия15.441
2154 Технология на бяла зaхaр15.431
2153 Технология на захарта, захарните изделия и нишестето15.411
2152 Количествени методи в икономиката40.21д1
2151 Управление на качеството в хранителната индустрия10.721
2150 Проектиране на хладилници и хладилни съоръжения10.711
2149 БиологияPК R Ya 22011
2148 Проектиране в CAD среда26.601
2147 Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия12.701
2146 Технологии за опаковане28.1111
2145 Компютърни методи за анализ на процеси и обекти в ХВП28.1101
2144 Автоматични линии и комплекси за опаковане на хранителни продукти28.1091
2143 Енергийна ефективност на пневматични системи26.58м1
2142 Компоненти на мехатронни системи26.57м1
2141 Изкуствен интелект в роботиката26.56 м1
2140 Актуални проблеми и политика в храненето19.1181
2139 Микробиологичен контрол на хранителни и фармацевтични продукти18.561

Страница 2 от 32

Общо: 1574

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив